EN

Zmije

J. R. Ward


Srdcervoucí příběh lásky a zrady ve světě Bratrstva černé dýky
Kane, nespravedlivě obviněný ze surové vraždy své shellan, je odsouzen k pobytu v obávaném vězeňském táboře – aniž zná temnou pravdu o svém domluveném sňatku. O stovky let později, děsivě popálený při pokusu o záchranu ostatních, se modlí, aby se už konečně mohl shledat ve Stínu se svou družkou… a neví, jaká odhalení ho čekají.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název The Viper
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jana Pacnerová
Počet stran 360
EAN 9788026921080
Datum vydání 24.08.2023
Věk od 15
Formát 120x195 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,394
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

V nejnovější části série Vězeňský tábor vypráví J. R. Wardová srdcervoucí příběh lásky a zrady ve světě Bratrstva černé dýky…

Kane, nespravedlivě obviněný ze surové vraždy své shellan, je odsouzen k pobytu v obávaném vězeňském táboře – aniž zná temnou pravdu o svém domluveném sňatku. O stovky let později, děsivě popálený při pokusu o záchranu ostatních, se modlí, aby se už konečně mohl shledat ve Stínu se svou družkou… a neví, jaká odhalení ho čekají. Nadya je ošetřovatelka, která dělá, co může, aby zmírnila utrpení vězňů. Když se v její péči ocitne Kane, nemůže se nevcítit do jeho stavu z velice osobních důvodů – a když ho stráže naposled odvlečou, obává se, že ho čeká strašlivá smrt.

Poté, co je odvážně zachráněn, dostane Kane nabídku léčby, která ho úplně změní. Zvolí prozatím život a vrací se pro ženu, která se o něj tak dobře starala – povinnost vůči Nadye ho však zavede ke srážce s vlastní minulostí. Když se odhalí dlouho pohřbená tajemství, zdá se jeho sebezničení nevyhnutelné… pokud mu ovšem nezachrání duši opravdová láska.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Bratrstvo černé dýky: Vězeňský tábor"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
J. R. Ward

J. R. Ward

J. R. Ward (vlastním jménem Jessica Bird) je oblíbenou autorkou erotických paranormálních romancí, které se umisťují mezi bestsellery v New York Times a USA Today. Psaní bylo jejím koníčkem od útlého mládí a již před nástupem na univerzitu se pokoušela publikovat svůj první román. Studovala historii a historii umění se zaměřením na středověk. Poté přešla na studium práv na Albany Law School, kde získala titul. Po studiích začala pracovat v centru lékařské péče v Bostonu a mnoho let strávila ve vedoucích pozicích lékařských středisek. V roce 2001 se vdala za Johna Neville Blakemorea, který ji přesvědčil, aby se pokusila svou tvorbu publikovat. V následujícím roce vychází její první román Leaping Hearts. Později se začala věnovat paranormálním romancím, které úspěšně vydává pod pseudonymem J. R. Ward. Za román From the First obdržela cenu RITA a za Lover Awakened (z cyklu Black Dagger Brotherhood) cenu Romantic Times.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM