EN

Vánoční přání

Karen Schaler


Zažijte pravou vánoční lásku!
Libby si přeje k Vánocům jediné – aby už bylo co nejdřív po nich. Ztratila mámu, posledního člověka, který jí z rodiny zbyl, a zoufale se snaží zachránit rodný dům, a tak nemá na Vánoce ani pomyšlení. Dvacet let staré vánoční přání adresované její mámě ji však zavede do zasněženého městečka Holly Peak. Dávné rodinné tajemství jí zde pomáhá odhalit pohledný Adam Thompson. V městečku se svéráznými vánočními tradicemi se Libby za zvuků koled navěky změní celý život.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Love Always, Christmas
Původní jazyk angličtina
Překladatel Zuzana Ľalíková
Počet stran 336
EAN 9788026921417
Datum vydání 19.10.2023
Věk od 18
Formát 125x200 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,402
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Libby plánuje strávit Vánoce o samotě, tajuplná vánoční pohlednice jí však pomůže najít rodinu, o níž dosud netušila, a lásku, kterou nečekala…

Libby si přeje k Vánocům jediné – aby už bylo co nejdřív po nich. Ztratila mámu, posledního člověka, který jí z rodiny zbyl, a zoufale se snaží zachránit rodný dům, a tak nemá na Vánoce ani pomyšlení.

Dvacet let staré vánoční přání adresované její mámě ji však zavede do zasněženého městečka Holly Peak. Dávné rodinné tajemství jí zde pomáhá odhalit pohledný Adam Thompson.

V městečku se svéráznými vánočními tradicemi se Libby za zvuků koled navěky změní celý život.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit

Recenze

knihazaknihou.cz - Vánoční přání

„Vánoční oddechovka je psána čtivým a nenáročným stylem, se kterým budete hned od začátku souznít. Dějová osa není žádným překvapením a celkem snadno ji odhadnete, ale tady jasně vede vánoční koncept celé knihy, který vás příjemně naladí na toto kouzelné zimní období.“
NAPIŠTE NÁM