EN

Zakázané noci

Liv Morris


Přistála jsem v New Yorku s životopisem v ruce a odhodláním přijít konečně o panenství. Jsem rozhodnutá vzít jakoukoli práci. Co se však týká toho druhého, nespokojím se s ničím menším než s osudovou přitažlivostí a vroucí vášní, a tímhle spínačem zatím ještě nikdo neotočil. Až do té doby, než jsem potkala Barclayho Hammonda, generálního ředitele nejprestižnějšího vydavatelství v New Yorku, a současně toho nejžádanějšího svobodného muže ve městě.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Bossy Nights
Překladatel Ivana Dresia
Počet stran 328
EAN 9788026914990
Datum vydání 20.01.2021
Věk od 18
Formát 130x202 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,365
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Přistála jsem v New Yorku s životopisem v ruce a odhodláním přijít konečně o panenství. Jsem rozhodnutá vzít jakoukoli práci. Co se však týká toho druhého, nespokojím se s ničím menším než s osudovou přitažlivostí a vroucí vášní, a tímhle spínačem zatím ještě nikdo neotočil.

Až do té doby, než jsem potkala Barclayho Hammonda, generálního ředitele nejprestižnějšího vydavatelství v New Yorku, a současně toho nejžádanějšího svobodného muže ve městě.

Je dominantní.

Je okouzlující.

Je úžasný.

A je to můj nový šéf.

Vzájemná přitažlivost mezi námi je mimo veškeré limity. Společné noci ve velkoměstě, pohledy, které na mě vrhá přes stůl v zasedací místnosti… Už mu nedokážu odolávat. Chci, aby to byl on, kdo mě připraví o panenství, a on mě podle všeho chce taky…

Je tu ovšem jeden OBROVSKÝ problém. Spát se svým šéfem je v Hammond Press přísně zakázáno.

Kdo mohl tušit, že vyřešit ho bude tak komplikované?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM