EN

Nikdy nepovím

Casey Kelleher


Minulost nikdy nespí
Když byla Alessia malá, udělaly s kamarádkou něco Sarah strašného – ale pykala za to jen ona. Teď, právě když už uvěřila, že navždy unikla starému životu, dostane vzkaz: MÁM TĚ. Když byly malé, trávily ona a Sarah každou volnou chvilku na místě, kterému říkaly Panenčí dům. Byla to stará, opuštěná dílna v lese za domem, ale jim připadala jako učiněné nebe. Dokud se všechno nezvrtlo. A pak někdo zemřel.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr thriller
Jazyk čeština
Původní název I´ll Never Tell
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jana Pacnerová
Počet stran 264
EAN 9788026921110
Datum vydání 24.08.2023
Věk od 15
Formát 120x195 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,317
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Když byla Alessia malá, udělaly ona a její kamarádka Sarah něco strašného – ale pykala za to jen ona. Teď, právě když už uvěřila, že navždy unikla starému životu, dostane vzkaz: MÁM TĚ.

Když byly malé, trávily ona a Sarah každou volnou chvilku na místě, kterému říkaly Panenčí dům. Byla to stará, opuštěná dílna v lese za domem, ale jim připadala jako učiněné nebe. Dokud se všechno nezvrtlo. A pak někdo zemřel.

Byla to nehoda, aspoň Sarah to tvrdila. Jenže policie tomu neuvěřila. Média se zmocnila příběhu Vraždící dívky a Alessiny fotky byly plné noviny. Byla to ona, kdo stanul před soudem.

Teď, o dvacet let později, má Alessia nový život a novou identitu. Má báječného manžela Carla a úžasného synka Jacoba. Navzdory všemu, co prožila v minulosti, je šťastná.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Naděžda Bajtek Zasadilová
Já vím obálka strašidelná, ale nic moc! Kdo ví, co bude uvnitř? A teda! Páááni! O autorce jsem ještě neslyšela, tak jsem měla mírné obavy, ale hodnocení na Goodreads mi dávalo velkou naději, že zrovna já bych mohla být cílový čtenář. Moc jsem si čtení užila! Nečekala jsem, že to bude až takhle dobré! Celý příběh odstartuje jedna cihla prohozená oknem, která ukrývá vzkaz – Alessii a Carlovi se změní život. Vyplouvají nepříjemné informace z minulosti. Příběh se odehrává v mém oblíbeném Londýně a je zajímavý tím, že se střídá minulost a současnost – Teď a tehdy – autorka to chtěla udělat napínavé. Obě linky jsou stejně dobré, takže jsem plynule proplouvala kapitolu za kapitolou. A teď to příjde! Asi se divíte, proč jsem dala jen 4 hvězdičky, když se mi kniha tak líbila. A důvod je ten, že já uhádla konec. (Nestává se mi to často a proto jsem z toho i tak v šoku). Ale, zážitek ze čtení mi to nezkazilo. Určitě můžu doporučit. Kniha je krátká, takže to bude přečteno raz dva. :-)

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit

Recenze

Databazeknih.cz - Nikdy nepovím

„Napínavý děj má spád a sviští jako vítr. Je plný akčních i nervy drásajících momentů, a přitom maximálně založený na psychologii postav. Dlouho nebudete mít ani k jedné z nich důvěru a co si o kom máte myslet, pochopíte teprve až když se nakonec vše poskládá.“
NAPIŠTE NÁM