EN

Generace: Střípky ztracené minulosti

Marie Znamínková


Druhý díl sci-fi trilogie, v níž se jednou z největších obav lidstva stanou lovci. Co se ale stane, když natrefí na dívku, jejíž ztracená paměť může změnit nejen budoucnost, ale i minulost světa?
Po neúspěšném pokusu o útěk ze sídla se Jessica dostane do spáru vědců. Přestože Silvestr s experimentováním na Jessice nesouhlasí, nemá jinou možnost, protože si stále nemůže vzpomenout, co se před pěti lety stalo. Zvědavost a touha znát pravdu ho motivují k tomu, aby se při hledání odpovědí nevzdával. Možná mu v hledání odpovědí dokáže pomoci skupina členů sídla. Jenže co když to, co hledá, je větší, než si sám dokáže představit? Co když lži a intriky začaly o dost dříve?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 336
EAN 9788076912670
Datum vydání 11.03.2024
Věk od 13
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,421
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Po neúspěšném pokusu o útěk ze sídla se Jessica dostane do spáru vědců. Přestože Silvestr s experimentováním na Jessice nesouhlasí, nemá jinou možnost, protože si stále nemůže vzpomenout, co se před pěti lety stalo. Zvědavost a touha znát pravdu ho motivují k tomu, aby se při hledání odpovědí nevzdával, díky čemuž se nejednou sám vystaví velkému nebezpečí. Možná mu v hledání odpovědí dokáže pomoci skupina členů sídla, která se po dlouhé době vrací zpět domů. Jenže co když to, co hledá, je větší, než si sám dokáže představit? Co když lži a intriky začaly o dost dříve a jejich návrat jenom zamíchá kartami pravdy?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM