EN

Továrna na skořápky

Jiří Čechal


Sci-fi novela o boji člověka se strojem. O umělé inteligenci, technologii a moci a jejich vlivu na obyčejné i neobyčejné lidi. O touze ovládnout svět bez ohledu na to, co z něj pak zbude.
Známý milionář Nikolas Divis investuje obrovské peníze do vývoje umělé inteligence jménem Singularita, která by měla být mnohem inteligentnější než člověk. Jde mu však o blaho lidí, nebo jen o vlastní profit? Připraví nás Singularita o práci? Co když nabude vědomí a nebudeme se jí líbit? Nejsilnější opozice proti jeho plánům vzešla z obyčejných lidí. Skupina hackerů – Skořápky. Ale už od začátku se jejich akce jeví jako nepředvídatelný chaos a postupem času se začínají zvrhávat v krveprolití.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr sci-fi
Jazyk čeština
Počet stran 200
EAN 9788076912403
Datum vydání 27.11.2023
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,369
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Známý milionář Nikolas Divis investuje obrovské peníze do vývoje umělé inteligence jménem Singularita, která by měla být mnohem inteligentnější než člověk. Jde mu však o blaho lidí, nebo jen o vlastní profit? Připraví nás Singularita o práci? Co když nabude vědomí a nebudeme se jí líbit? Nejsilnější opozice proti jeho plánům vzešla z obyčejných lidí. Skupina hackerů, které nikdo neřekne jinak než Skořápky. Ale už od začátku se jejich akce jeví jako nepředvídatelný chaos a postupem času se začínají zvrhávat v krveprolití. O co jim skutečně jde?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM