EN

Nečekat

Putování do Fátimy a zpátky k sobě

Sarah Haváčová


Vydala se do Fátimy a cestou našla sama sebe
Pandemie převrátila herečce Sarah Haváčové život vzhůru nohama. Ze dne na den se zavřela divadla a Sarah se náhle ocitá ve vzduchoprázdnu. Z ničeho nic přestává vstávání v pět ráno, ruší se maskérny, seriály, přesuny mezi lokacemi, fotografování, zkoušky a večerní představení. Samota otevírá otázky, jaké je její místo ve světě? Je tohle ten život, který vždycky chtěla?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 304
EAN 9788020462343
Datum vydání 26.10.2023
Věk od 18
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,4
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Jak se vypořádat s pochybnostmi o sobě samé, s láskou, vztahy, s přítomností? Pro odpovědi na své životní otázky se vydala Sarah Haváčová, původně jako nezávazná cestovatelka, do portugalské Fatimy. Aby si srovnala myšlenky, aby zažila dobrodružství, spala pod hvězdami, byla sama se sebou.

Prostý turistický výšlap se během dní přetavil v duchovní cestu, během které rozmlouvá se svým vnitřním já, s fiktivní Marií. Cesta do Fátimy je tak pro ni zároveň cestou do vlastního nitra, kde se Sarah setkává s kýmsi nečekaným: se sebou sama.

Úspěšná herečka, které patří role v Národním divadle a na dalších divadelních scénách píše bedekr s nadstavbou příběhu a bonusem autentické zpovědi a aniž by to Sarah postřehla, vrací se jiná. Pracuje v nemocnici na covidovém oddělení, rovná vztahy i svůj život a po znovuotevření divadel se znovu vrací do denního sprintu. Stejná, avšak s dotekem věčnosti.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit

Recenze

treninkpameti.com - Nečekat

„Na bezmála třech stech stránkách zve Sarah Haváčová čtenáře do svého niterného soukromí. Začíná "covidovým" zavřením divadel v říjnu 2020 a končí květnem 2023, kdy se před mladou ženou otevřel Nový Začátek.“
NAPIŠTE NÁM