EN

Dungeons & Dragons - Čest zlodějů - Cesta do Neverwinteru

Jaleigh Johnson


Prequel k filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů
Objevte napínavé příběhy o původu barda Edgina, barbarky Holgy a jejich přátel v tomto oficiálním prequelu k filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů. Život Edgina Darvise je zmatek. Zůstala mu jen jeho loutna, švihácký vzhled a... nic moc jiného. Po náhodném setkání s drsňačkou Holgou je Edgin nucen přehodnotit svá špatná rozhodnutí. Cesta k vykoupení je však dlouhá a dlážděná nepředvídanými výdaji. Naštěstí je svět plný bohatých hlupáků, kteří si přímo říkají o to, aby je někdo obral.

Detailní informace

Žánr fantasy
Jazyk čeština
Původní název Dungeons&Dragons Honor Among Thieves - The Road to Neverwinter
Původní jazyk angličtina
Překladatel Lukáš Potužník
Počet stran 280
EAN 9788025255902
Datum vydání 28.08.2023
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,27
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Přečtěte si původní příběh, ve kterém vystupuje bard Edgin, jeho dcera Kira, barbarka Holga a celá jejich dobrodružná parta v oficiálním prequelu k Dungeons & Dragons: Čest zlodějů.

Život Edgina Darvise je v troskách. Zůstala mu jen loutna, švihácký vzhled a... víc nic. Po náhodném setkání s drsňačkou Holgou je Edgin nucen přehodnotit svá špatná rozhodnutí. Cesta k vykoupení je však dlouhá a dlážděná nepředvídanými výdaji. Naštěstí je svět plný bohatých hlupáků, kteří si přímo říkají o to, aby je zbavil peněz.

A tak Edgin a Holga udělají to, co by udělal každý rozumný podnikatel – najmou si společníky.

Připojí se k nim okouzlující darebák Forge Fitzwilliam a Simon, čaroděj s obrovským komplexem méněcennosti, a všichni společně si hodlají naplnit kapsy zaslouženým i nezaslouženým zlatem. Cestou musejí bojovat se všemožnými nestvůrami: pod jejich ostrými zbraněmi a ještě ostřejším důvtipem padají gnollové, ježibaby a mnoho dalších. Když se však setkají s novým, rafinovanějším padouchem, ostré čepele a pronikavý pohled modrých očí už nemusejí stačit.

Jejich cíl? Torlinn Shrake, bohatý excentrik známý tím, že zneužívá služebnictvo a pořádá bujaré večírky.

Plán? Vloudit se na Shrakeovo panství a naplnit si kapsy co největší kořistí.

Háček? Shrake skrývá strašlivé tajemství, které by mohlo ohrozit životy všech, na kterých Edginovi záleží – i když kořist je příliš dobrá na to, aby si ji nechal ujít.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Dungeons&Dragons"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM