EN

Star Wars - Katalyzátor

Rogue One - Příběh zrodu Hvězdy smrti

James Luceno


Román na motivy filmu Rogue One
Válka trhá galaxii na kusy. Republika a separatisté už léta bojují mezi hvězdami a ve snaze vyhrát válku vytvářejí stále smrtonosnější technologie. Orson Krennic je jako člen přísně tajného projektu Hvězdy smrti kancléře Palpatina odhodlán vyvinout superzbraň dříve, než se to podaří nepřátelům Republiky. A klíčem k tomu by mohl být Krennicův starý přítel, geniální vědec Galen Erso.

Detailní informace

Žánr sci-fi
Jazyk čeština
Původní název Star Wars - Catalyst
Původní jazyk angličtina
Překladatel Pavel Klimeš
Počet stran 288
EAN 9788025255292
Datum vydání 25.09.2023
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,22
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Napínavý příběh od uznávaného autora Star Wars Jamese Lucena o vzniku superzbraně, který připravuje půdu pro film Rogue One i seriál Andor.

Válka trhá galaxii na kusy. Republika a separatisté už léta bojují napříč hvězdami a ve snaze vyhrát válku vytvářejí stále smrtonosnější technologie. Orson Krennic je jako člen přísně tajného projektu Hvězdy smrti kancléře Palpatina odhodlán vyvinout superzbraň dříve, než se to podaří nepřátelům Republiky. A klíčem k tomu by mohl být Krennicův starý přítel, geniální vědec Galen Erso.

Galenův výzkum zaměřený na energii upoutal pozornost Krennica i jeho nepřátel, a vědec se tak stal klíčovým pěšákem v galaktickém konfliktu. Krennic Galenovi nabídne mimořádnou příležitost: pokračovat ve vědeckém studiu s využitím všech prostředků, které má bezvýhradně k dispozici. Zatímco Galen a jeho žena Lyra věří, že energetický výzkum bude využit k mírovým účelům, Krennic má jiné plány, díky nimž se Hvězda smrti nakonec stane skutečností. Ersovi jsou chyceni v Krennicově pasti a musejí se pokusit rozplést jeho síť podvodů, aby zachránili sebe i samotnou galaxii.

Ke stažení

jpg Ukázka.jpg

Další tituly z řady "Star Wars - Rogue One"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM