EN

Maminka říkala

Simona Ondráčková


Sbírka básní o životě i smrti, o trápení, ztrátě, křehké duši a víře. Pravda i smyšlené příběhy. Nechybí troška erotiky s lesbickou tematikou.
Sbírka básní o tom, že v životě může kohokoliv z nás potkat něco zlého. Básně plné srdceryvných slov, která poukazují na to, že bolest a trápení jsou nevyhnutelnou součástí života. Sbírka je ale také plná slov pohlazení, povzbuzení i inspirativních slov, která dokážou probudit duši a přimět k zamyšlení. Sbírka vyzdvihuje myšlenku, že i obyčejné věci jsou něčím skvostným, pokud na ně dokážeme nahlížet z neobvyklé perspektivy. Jako bonus zde najdeme i špetku erotiky, která si nebere servítky.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr poezie
Jazyk čeština
Počet stran 48
EAN 9788076911871
Datum vydání 11.09.2023
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,074
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Sbírka básní o tom, že v životě může kohokoliv z nás potkat něco zlého. Básně jsou plné srdceryvných až bolestných slov, která poukazují na to, že bolest a trápení jsou nevyhnutelnou součástí našeho života. Sbírka je ale také plná slov pohlazení, povzbuzení, láskyplných i inspirativních slov, která dokážou probudit duši a přimět k zamyšlení. Celá sbírka vyzdvihuje myšlenku, že i obyčejné věci jsou něčím skvostným, pokud na ně dokážeme nahlížet z neobvyklé perspektivy. Jako bonus zde najdeme i špetku erotiky, která si nebere servítky.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM