
Vánoční filmové recepty
Láká vás vyzkoušet, jak asi chutná modrá polévka Bridgitte Jonesové? Vždycky jste snili o tom, jak j...
Tradičně i bezlepkově, vždy však s chutí. Bible kváskového pečení nejen pro začátečníky.
Tradičně i bezlepkově, vždy však s chutí. Bible kváskového pečení nejen pro začátečníky.
Jste ve světě pečení noví a při zaslechnutí slova kvásek jen bezradně krčíte rameny? Zkušená pekařka Gabriela Hradecká vám ukáže, že úžasný chleba z kvásku dokážete snadno upéct i vy. Ve své jedinečné kuchařce vám prozradí, jak o kvásek pečovat, podělí se o prověřené recepty na různé typy pečiva a seznámí vás s vychytávkami, bez nichž se žádný správný pekař neobejde. A to vše v klasické i bezlepkové verzi.
Objevte s kváskovým pečením novou dimenzi chutí!
Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé
Přihlásit