Vaříme v remosce
V oblíbené kuchařce najdete tradiční pokrmy, ale můžete se seznámit i s recepty nevšedními, zajímavý...
Kuchařka je určena stálým příznivcům, ale i nováčkům
Nechcete trávit příliš mnoho času v kuchyni u plotny? Naučte se vařit pomocí remosky! Remoska je přenosná elektrická trouba, která nahradí pánev, hrnec i toustovač. V oblíbené kuchařce Vaříme v remosce (vychází již v 6. vydání) najdete jak tradiční pokrmy, tak se můžete se seznámit i s recepty nevšedními, zajímavými, a hlavně chutnými. Jsou zde předpisy na hlavní masová i bezmasá jídla, ale i na polévky, těstoviny, rýži, koláče a pizzy. Ti, kteří ještě remosku neznají, tak se dozvědí se, jak s remoskou zacházet i jak v ní vařit.
Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé
Přihlásit