EN

Žhavá pokušení: Pouta vášně

R. L. Mathewsonová


Teprve když vás sváže ten pravý, poznáte skutečnou svobodu
Elizabeth je dcerou hraběte a ví, co se od ní čeká – poslušnost a dokonalost. V hloubi duše však touží po jediném: utéct sešněrovanému životu mezi aristokraty. Díky dědictví od kmotry se jí v den jejích narozenin naskytne šance. Tehdy se však vrátí Robert, přítel z dětství, kterého neviděla čtrnáct let. Robert Elizabeth nenávidí… Dá-li se ovšem nenávidět někdo, bez koho nemůžete žít. Celá léta se ji marně snažil dostat z hlavy. Můžete ale přestat myslet na někoho, kdo si podmanil vaše srdce?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 4
Jazyk čeština
Původní název Neighbor from Hell: Truce
Původní jazyk angličtina
Překladatel Květa Palowská
Počet stran 240
EAN 9788076833395
Datum vydání 08.06.2023
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství XYZ
Edice Flirt
Hmotnost 0,332
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Elizabeth je dcerou hraběte a ví, co se od ní čeká – poslušnost a dokonalost. V hloubi duše však touží po jediném: utéct sešněrovanému aristokratickému životu. Díky dědictví po kmotře se jí v den jejích narozenin naskytne šance. Tehdy se však vrátí Robert, přítel z dětství, kterého neviděla čtrnáct let. Robert Elizabeth nenávidí… Dá-li se ovšem nenávidět někdo, bez koho nemůžete žít. Celá léta se ji marně snažil dostat z hlavy. Můžete ale přestat myslet na někoho, kdo si podmanil vaše srdce? Další romance ze série Žhavá pokušení vypráví příběh vášnivého vztahu v dobových kulisách Anglie a Ameriky první poloviny devatenáctého století.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Žhavá pokušení"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
R. L. Mathewsonová

R. L. Mathewsonová

R. L. Mathewson se narodila v Massachusetts. V dětství byla plachou knihomolkou, během vysokoškolských studií se rozhodla absolvovat záchranářský kurz a právě zkušenosti ze záchranářské práce jí pomohly překonat ostych a inspirovaly některé její pozdější knihy. Je autorkou řady úspěšných romantických sérií, na nichž čtenáři oceňují břitký humor a schopnost živě vykreslit postavy. R. L. Mathewson je matkou dvou dětí, miluje romance a horkou čokoládu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM