EN

Tsunami (audiokniha)

Karin Krajčo Babinská


Vzpomínky jsou jako vlny, stále se k nám vrací.
Den Eminých narozenin se kvapem blíží. Kromě členů její rodiny se však na oslavu chystá i jeden nezvaný host – minulost, kterou všichni považovali za dávno mrtvou. V návalu nečekaných emocí tak začnou ožívat události z jedné dovolené v Thajsku, která otřásla osudy všech zúčastněných. Polozapomenuté vzpomínky se vracejí se silou tsunami a hrozí, že rodinu plnou tajemství rozmetají na kousky.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Interpret Richard Krajčo
Délka 10 hodin 10 minut
Jazyk čeština
EAN 8594050434684
Datum vydání 06.10.2022
Věk od 14
Nakladatelství Voxi
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,052
Typ CD audio

Den Eminých narozenin se kvapem blíží. Kromě členů její rodiny se však na oslavu chystá i jeden nezvaný host – minulost, kterou všichni považovali za dávno mrtvou. V návalu nečekaných emocí tak začnou ožívat události z jedné dovolené v Thajsku, která otřásla osudy všech zúčastněných. Polozapomenuté vzpomínky se vracejí se silou tsunami a hrozí, že rodinu plnou tajemství rozmetají na kousky.

Karin Krajčo Babinská vystudovala obor filmová a televizní režie na FAMU. Po škole se řadu let živila vytvářením ­reklamních spotů. Natočila dva celovečerní filmy – Pusinky (2007) a Křídla Vánoc (2014) a pro televizi Nova seriál Gumy (2022). Režírovala nejúspěšnější klipy kapely Kryštof (Ty a já, Zůstaň tu se mnou, Vánoční a další) a také její velké koncertní show, včetně té největší na Strahově pro 70 tisíc fanoušků. V roce 2016 založila blog Kecy, kecy, kecičky. O rok později vyšla stejnojmenná kniha a Karin se stala úspěšnou spisovatelkou. V roce 2018 vydala román Za sny a dva roky nato knihu Hvězdy na cestě. Ze všech knih se staly bestsellery. Nyní přichází s novým románem Tsunami.

Audio

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Karin Krajčo Babinská

Karin Krajčo Babinská

Karin Krajčo Babinská vystudovala obor filmová a televizní režie na FAMU. Po škole se řadu let živila vytvářením reklamních spotů. Natočila dva celovečerní filmy – Pusinky (2007) a Křídla Vánoc (2014) – a dokončila seriál Gumy, který uvádí televize Nova. Režírovala nejúspěšnější klipy kapely Kryštof (Ty a já, Zůstaň tu se mnou, Vánoční a další) a také její koncertní show, včetně té největší na Strahově pro 70 tisíc fanoušků. V roce 2016 založila hojně navštěvovaný blog Kecy, kecy, kecičky. O rok později vyšla stejnojmenná kniha a Karin se stala úspěšnou spisovatelkou. V roce 2018 potěšila čtenáře bestsellerovým románem Za sny, po kterém následovala neméně úspěšná kniha Hvězdy na cestě. V roce 2022 vydává román Tsunami.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM