EN

Jak mluvit, aby se děti lépe učily - doma i ve škole

Adele Faber, Elaine Mazlish


Zlepšete školní úspěchy svých dětí mírumilovným a motivujícím způsobem!
Další kniha z pera bestsellerových dětských psycholožek. V knize naleznete návod na komunikaci s dětmi, abyste je dokázali motivovat k lepšímu školnímu výkonu. Děti budou mít pocit, že jsou respektovány a současně samy budou mít respekt k autoritám. Podle této knihy dokážete z dětí vychovat zodpovědné jedince se zdravou sebedůvěrou, aniž byste k tomu používali nátlakové metody či tresty.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název How to talk so Kids Can Learn
Počet stran 200
EAN 9788025129616
Datum vydání 18.08.2014
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,36
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Víte, jak děti motivovat, aby se rády učily a byly úspěšné ve škole? Chcete, aby vaše děti spolupracovaly, když jim něco vysvětlujete, a aby získaly pocit zodpovědnosti za své výkony? Vše naleznete v této knize!

Tento světový bestseller je určený jak rodičům, tak pedagogům. Ukazuje jim, jak mohou spolu inspirovat dítě k sebedisciplíně, sebekontrole a k zázrakům v učení.

Pomocí unikátní strategie v komunikaci a díky názornosti kreslených doporučených dialogů dokázaly autorky jak rodičům, tak učitelům nastínit, jak řešit každodenní problémy, které mohou u dětí ve vztahu k učení nastat.

Autorky Adele Faber a Elaine Mazlish jsou světově uznávané expertky na komunikaci mezi rodiči a dětmi. Jejich knihy byly přeloženy do více než dvaceti jazyků, prodalo se jich přes 3 milióny výtisků, jejich semináře se pořádají po celém světě a pomáhají v mezilidských vztazích i dospělým. Jejich zatím nejznámějším bestsellerem u nás je kniha Jak mluvit, aby nás děti poslouchaly, jak naslouchat, aby nám děti důvěřovaly.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Adele Faber

Adele Faber

Adele Faberová je společně s Elaine Mazlishovou celosvětově známá a uznávaná odbornice na komunikaci mezi dospělými a dětmi. Obě přednášejí po celém světě a programy, které vytvořily, v současnosti používají miliony lidí. Prodalo se již přes tři miliony výtisků jejich knih. Obě žijí na Long Islandu v New Yorku a každá má tři dospělé děti. Jejich nejznámější a nejprodávanějšími knihami jsou Jak mluvit, aby nás děti poslouchaly, Jak naslouchat, aby nám děti důvěřovaly a Sourozenci bez rivality.
Zobrazit profil autora

Elaine Mazlish

Elaine Mazlish

Elaine Mazlishová je společně s Adele Faberovou celosvětově známá a uznávaná odbornice na komunikaci mezi dospělými a dětmi. Obě přednášejí po celém světě a programy, které vytvořily, v současnosti používají miliony lidí. Prodalo se již přes tři miliony výtisků jejich knih. Obě žijí na Long Islandu v New Yorku a každá má tři dospělé děti. Jejich nejznámější a nejprodávanějšími knihami jsou Jak mluvit, aby nás děti poslouchaly, Jak naslouchat, aby nám děti důvěřovaly a Sourozenci bez rivality.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM