EN

Masáže nastávajících maminek a miminek

Caty Guzmán


Dopřejte sobě i svému děťátku příjemné chvíle pro zdraví!
Citlivý průvodce pro rodiče, kteří se chtějí na příchod svého potomka připravit s láskou a něhou, a po jeho narození mu věnovat co nejlepší péči. První část knihy je věnována masáži budoucí maminky, kterou si může provádět sama, ale zejména s partnerem, a druhá část knihy je věnována masáži novorozence a kojence. V knize také naleznete, jak masáž může pomoci při některých zdravotních potížích miminka.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název MASAJE PARA TI Y TU BEBÉ
Počet stran 104
EAN 9788025124710
Datum vydání 08.12.2009
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,42
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Chcete zažívat se svým miminkem něžné chvíle plné lásky, prohlubovat váš vzájemný vztah a užívat si mateřství plnými doušky? Najděte si klidné chvilky a objevte pozitivní přínos masáží pro zdraví i pohodu.

Pomocí masáží můžete miminku stimulovat dýchací, nervový a oběhový systém, uvolnit svaly a zmírnit drobné zdravotní problémy, jako jsou například kolika, zácpa, nachlazení. Masírování také dokáže utišit pláč a může přispět k dobrému spánku.

Tato kniha obsahuje navíc také kompletní program masáží pro maminku před porodem, během něj i pro období po porodu.

Naleznete v ní též mnoho jemných masážních hmatů, vhodné polohy pro masáž miminek i větších dětí, doporučené druhy esenciálních olejů, rady pro partnera, jak masírovat budoucí maminku, jak masáží pomáhat při porodu a po něm, a mnoho dalších užitečných informací.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM