EN

Pilates pro usnadnění početí + DVD

a pro zdravé těhotenství, lehký porod a pevné pánevní dno

Renata Sabongui


Nenáročné cvičení s velkým efektem!
Jste úplně zdravá a ne a ne otěhotnět? Zkušená lektorka metody Pilates, Renata Sabongui, uznávaná v ČR i ve světě, sestavila řadu cvičení pro ženy, které trpí nevysvětlitelnou neplodností anebo mají potíže otěhotnět. Cviky zpevní svalstvo pánevního dna a uvolní nekteré jiné svaly v pánvi, čímž se zlepší přirozené podmínky pro početí. Cvičení vám také mimo jiné pomůže zpevnit postavu. Na DVD naleznete celou sadu cvičení.

Detailní informace

Žánr mateřství
Jazyk čeština
Počet stran 104
EAN 9788025119693
Datum vydání 05.05.2009
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,449
Typ Kniha + DVD
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Jste úplně zdravá a přesto se vám nedaří otěhotnět? Zkušená lektorka metody Pilates, Mgr. Renata Sabongui, uznávaná v ČR i ve světě, pro vás sestavila unikátní řadu cvičení, které podobně jako rehabilitační cvičení nebo břišní tance pomáhají zpevnit svalstvo pánevního dna a zharmonizovat poměry v bederní oblasti a pánvi, čímž se zlepší podmínky pro přirozené početí. Zpevnění pánevního dna vám také přinese další výhody – intenzivnější zážitky v sexu, zdravé těhotenství, snadnější porod, po porodu rychlejší návrat do původní formy.

Kniha je doplněna 60minutovým DVD, na kterém naleznete všechny cviky z knihy a jako bonus cvičení s pomůckou jménem Magic Circle. Pro vaši rychlejší orientaci jsou kniha i DVD provázány číselným označením cviků.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM