EN

Tvoříme z přírodních materiálů


Zkuste tvořit s tím, co nabízí příroda.
Přírodní materiály jsou krásné, vkusné a zároveň dobře dostupné. Vyzkoušejte si práci s proutím, rákosem, lýkem nebo třeba voskem a vytvořte si krabičky, stínítka, obal na květináč, mozaikový talíř, šperkovnici, zahradní panenku, dekoraci se sušenými pomeranči, loďku či indiánský talisman.

Detailní informace

Žánr řemesla
Jazyk čeština
Počet stran 60
EAN 9788025111390
Datum vydání 24.08.2006
Věk od 15
Formát 243x170 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,18
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Zkuste tvořit z materiálů, které nám nabízí příroda - podrobné fotografické návody, zajímavé nevšední nápady - a to vše za super cenu 129 Kč!

Přírodní materiály jsou krásné, vkusné, dobře dostupné a hlavně nic nestojí. Autorka vám ukáže práci s proutím, rákosem, lýkem nebo třeba voskem, ale i jejich netradiční kombinace. Ve fotografických návodech je pro vás přichystáno 16 projektů, ve kterých si můžete vytvořit např. krabičku, stínítko, obal na květináč, mozaikový talíř, šperkovnici, zahradní panenku, dekoraci se sušenými pomeranči, odlévané svíčky, loďku či indiánský talisman.

O autorce:

Michala Šmikmátorová (*1979)

Od dětství se zabývá nejrůznější výtvarnou činností. Vystudovala Střední průmyslovou školu textilní v Brně. Je šéfredaktorkou časopisu Tvořivý amos. Vede kurzy malby na sklo, mozaiky, výroby svíček a dalších řemesel.

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM