EN

Dekorování papíru

Klára Nejezchlebová


Vytvořte si originální papír podle svých představ.
V této knize získáte náměty pro zdobení papíru klasickými grafickými technikami. Úvodem se dozvíte o historii výroby papíru, jeho druzích a zásadách práce s ním. V projektech, jejichž výsledkem je vždy zajímavý a krásný výrobek, si vyzkoušíte techniku frotáže, tisku přírodninami, slepotisku, rezerváže studeným i horkým voskem, mramorování, sítotisku, šablonového tisku či barvení přírodními barvivy.

Detailní informace

Žánr řemesla
Jazyk čeština
Počet stran 88
EAN 9788025102947
Datum vydání 15.10.2004
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,45
Typ Kniha

V knize Dekorování papíru získáte mnoho námětů pro zdobení papíru klasickými grafickými technikami. Úvodem se dozvíte o historii výroby papíru, jeho druzích a zásadách práce s ním. Na mnoha projektech, jejichž výsledkem je vždy zajímavý a krásný výrobek, si vyzkoušíte techniku frotáže, tisku přírodninami, slepotisku, rezerváže studeným i horkým voskem, mramorování, sítotisku, šablonového tisku či barvení přírodními barvivy. Autorka využívá tradičních grafických a malířských pomůcek a materiálů. Kniha je vhodná pro všechny, kdo rádi tvoří a experimentují s technikami. Inspiraci pro výuku v ní najdou i učitelé výtvarné výchovy.

O autorovi:

Klára Nejezchlebová

Autorka se věnuje různým výtvarným oblastem (grafika, fotografie, nová média). Absolvovala Střední uměleckoprůmyslovou školu v Brně, kde vystudovala obor užitá grafika. V současné době je studentkou Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity v Brně, obor výtvarná výchova a vizuální tvorba. Věnuje se výtvarné činnosti s dětmi i dospělými v zájmových kroužcích a kurzech ve večerní škole pro dospělé, spolupracovala s dětmi z azylových center.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM