EN

Velký anglicko-český a česko-anglický slovník

85 000 hesel

TZ-one


Velký anglicko český slovník s cédéčkem!
Slovník obsahuje 85.000 hesel a jejich 300.000 ekvivalentů. Nabízí hlavně soudobou slovní zásobu, nevyhýbá se slangovým výrazům ani vulgarismům. Zachycuje rovněž základní odborné termíny z věd přírodních i společenských. V anglicko české části je uveden přepis výslovnosti, v případě rozlišné britské a americké výslovnosti obě varianty. Anglicko-českou část hesláře provází detailní gramatická charakteristika.

Detailní informace

Žánr slovníky
Jazyk angličtina
Počet stran 1232
EAN 9788025125939
Datum vydání 25.05.2009
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 1,783
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Hesla byla pečlivě vybrána podle frekvence užití. Publikace obsahuje soudobou slovní zásobu, nevyhýbá se slangovým výrazům ani vulgarismům. Nabízí rovněž odborné termíny z oblasti vědy, techniky i ekonomiky. Základní frazeologie je doplněna o fráze, konkrétní spojení, významové charakteristiky a příklady užití.

V anglicko-české části je uveden přepis výslovnosti, v případě rozlišné britské a americké výslovnosti obě varianty. Heslář provází detailní gramatická charakteristika, ať se týká slovních druhů, skloňování, časování, čísel, slovesných tvarů, počitatelnosti ad. V příloze je uveden přehled nepravidelných sloves.

Ke knize je připojeno i CD, které umožňuje díky fulltextovému vyhledávání rychlé zobrazení hledaného hesla. Zobrazený překlad je možné zkopírovat v textovém editoru. V elektronické verzi lze listovat, vytvářet záložky, zapisovat poznámky, využít historii hledání, měnit velikost písma nebo si slovník vytisknout.

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM