EN

Učebnice současné italštiny, 2. díl + mp3

Manuale di Italiano contemporaneo

Eva Ferrarová, Miroslava Ferrarová, Vlastimila Pospíšilová


Vše potřebné pro běžnou komunikaci s Italy
Jedná se o učebnici obecné italštiny, vhodnou pro všechny začátečníky. U této učebnice se předpokládá výuka s učitelem, je vhodná na gymnáziích, obchodních akademiích, jazykových školách i vysokých školách. Vzhledem k tomu, že je kniha doplněna nahrávkou, klíčem i slovníčkem, lze ji využít i k samostudiu. V průběhu dvou dílů této učebnice se seznámíte s gramatikou a slovní zásobou nutnou pro běžnou komunikaci.

Detailní informace

Jazyk italština
Počet stran 464
EAN 9788025122556
Datum vydání 04.09.2015
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,819
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Učebnice současné italštiny, 2. díl, navazuje na úspěšnou první část stejnojmenné učebnice. Publikace je určena všem zájemcům o získání hlubších znalostí italského jazyka. S její pomocí dosáhnete úrovně C1-C2 Evropského referenčního rámce. Učebnice je rovněž vhodná pro samouky, správnost provádění cvičení si mohou ověřit pomocí klíče.

Každá lekce obsahuje:

• úvodní dialogy nebo souvislý text zaměřený na italské reálie

• slovníček – výrazy a fráze spojené s vybranými konverzačními okruhy

• gramatický výklad

• cvičení

Na konci knihy naleznete:

• přehled časování italských nepravidelných sloves

• klíč ke cvičením

• souhrnný italsko-český a česko-italský slovník

Nedílnou součástí učebnice je audionahrávka namluvená rodilými mluvčími z různých italských regionů. Nahrávka napomůže utvrzení slovní zásoby, procvičení výslovnosti a schopnosti lépe porozumět mluvenému projevu.

2 CD s audionahrávkou v ceně!

Další tituly z řady "Učebnice současných jazyků"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Eva Ferrarová

Eva Ferrarová

Vyučuje antropologii jídla na Ústavu etnologie Filozofické fakulty Univerzity Karlovy v Praze. Kromě vztahu člověka k jídlu z antropologické perspektivy, kterému se věnuje především v odborné literatuře, se zabývá tématy jako rovnost žen a mužů, ochrana životního prostředí a stárnutí populace. Je autorkou knihy Italská kuchařka – recepty tetiček a babiček. Svůj dvacetiletý pobyt v Itálii, kde vystudovala, zúročila i v úspěšných učebnicích italštiny, které vydalo nakladatelství Edika. Jejími koníčky jsou vaření a zahradničení. Žije v Praze.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM