EN

Nová učebnice současné španělštiny, 1. díl

Vhodné i pro samouky

Ludmila Mlýnková, Olga Macíková


Vše potřebné pro běžnou komunikaci se Španěly
Jedná se o učebnici obecné španělštiny, vhodnou pro všechny začátečníky. U této učebnice se předpokládá výuka s učitelem, je vhodná na gymnáziích, obchodních akademiích, jazykových školách i vysokých školách. Vzhledem k tomu, že je kniha doplněna klíčem i slovníčkem, lze ji využít i k samostudiu. S její pomocí můžete nabýt schopnost komunikovat a psát v běžných životních situacích na úrovni B1+ Společného evropského referenčního rámce.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 480
EAN 9788026613817
Datum vydání 11.02.2019
Věk od 15
Formát 190x260 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 1,108
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Nová učebnice současné španělštiny – 1. díl je určena všem zájemcům o získání základů španělského jazyka. Díky klíči k většině cvičení je vhodná i pro samostudium. S její pomocí lze nabýt schopnost komunikovat a psát v běžných životních situacích na úrovni B1+ Společného evropského referenčního rámce. Nová učebnice navazuje na úspěšné 1. vydání z r. 2005, doplňuje ho, aktualizuje a obsah podává atraktivnější formou.

Každá kapitola je rozdělena na dvě části:

1. část obsahuje

* originální texty s nahrávkami frazeologii

* výklad gramatiky

* gramatická cvičení na upevnění znalostí z předchozích lekcí a procvičení nové látky

2. část je zaměřena na konverzaci. Skládá se z

* výrazů a frazeologie k příslušnému konverzačnímu okruhu

* řady komunikativních cvičení

Na konci knihy je zařazen

* přehled časování sloves

* klíč k většině cvičení

* španělsko-český slovníček

* česko-španělský slovníček

O autorkách:

Olga Macíková a Ludmila Mlýnková jsou zkušené španělštinářky s dlouholetou pedagogickou praxí na Vysoké škole ekonomické v Praze i na středních školách. Jsou autorkami řady úspěšných učebnic španělštiny pro české publikum (Španělština pro samouky, Velká španělská gramatika, Cvičebnice španělské gramatiky, Nová obchodní španělština, Základy ekonomické španělštiny aj.).

Další tituly z řady "Učebnice současných jazyků"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ludmila Mlýnková

Ludmila Mlýnková

PhDr. Ludmila Mlýnková působí na Vysoké škole ekonomické v Praze. Má dlouholetou praxi ve výuce obecné a odborné španělštiny a obecné portugalštiny. Je spoluautorkou mnoha úspěšných učebnic španělštiny pro české publikum (Nová učebnice současné španělštiny, Nová obchodní španělština, Základy ekonomické španělštiny, Velká španělská gramatika, Cvičebnice španělštiny aj.).
Zobrazit profil autora

Olga Macíková

Olga Macíková

PhDr. Olga Macíková má dlouholetou praxi ve výuce obecné a odborné španělštiny na Vysoké škole ekonomické v Praze. Je uznávanou odbornicí v oblasti španělské obchodní a právní terminologie. Je spoluautorkou řady úspěšných učebnic španělštiny a slovníků pro české publikum (Nová učebnice současné španělštiny, Nová obchodní španělština, Základy ekonomické španělštiny, Velká španělská gramatika, Cvičebnice španělštiny, Španělsko-český a česko-španělský odborný slovník pro obchod, právo a finance aj.).
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM