EN

Francouzština pro lenochy a věčné začátečníky

Jitka Brožová


Francouzštinu teď zvládne každý!
"Publikace je určená pro ty, kteří se chtějí naučit to nejnutnější z francouzského jazyka; to, bez čeho se v cizím prostředí neobejdete: jak se představit, najít cestu, nakoupit, domluvit se v hotelu, zavolat první pomoc atd. Látka je přitom zpracována tak, abyste mohli cizí jazyk zvládnout bez námahy a zbytečného biflování. Do základů francouzštiny proniknete pomocí přehledného výkladu teorie a zábavných cvičení."

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 112
EAN 9788025120774
Datum vydání 26.01.2009
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,24
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená

Chtěli jste se sami naučit francouzsky, ale neměli jste dost trpělivosti? Začali jste již několikrát, ale nikdy jste nedosáhli svého cíle? Přesto se nevzdáváte a chcete si umět sami objednat v restauraci, koupit jízdenku a poradit si v každodenních situacích?

Tak právě vám je určena tato kniha. Publikace na půl cesty mezi učebnicí a konverzací vás v deseti lekcích seznámí se vším nejdůležitějším, co potřebujete, abyste se domluvili francouzsky. Najdete v ní základní informace o francouzské gramatice, podané v dostupné a přehledné formě, nejpoužívanější fráze a slovní zásobu pro každou situaci, rozmanitá cvičení na upevnění získaných znalostí. Cílem je umožnit vám dorozumět se ve všech možných situacích, ve kterých se můžete ve francouzsky mluvících zemích ocitnout.

Díky nahrávce na přiloženém CD si zvyknete také na mluvenou francouzštinu a procvičíte a zdokonalíte si svou výslovnost, která je ve francouzštině obzvláště důležitá.

Přesvědčte se, že tato publikace je vaší snadnou a úspěšnou cestou k francouzštině!

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM