EN

Professional Business English

Anglictina.com


Dokonalá obchodní angličtina!
Pro ty, kteří chtějí mít angličtinu v práci dokonalou. Publikace pro pokročilé uživatele nabízí co nejširší pohled na současnou obchodní angličtinu. Jejím cílem není pouze učit studenty správnou obchodní terminologii, ale zároveň zvýšit jejich vědomí o anglické obchodní kultuře i o trendech. Součástí knihy jsou 3 CD s audio i video lekcemi, rovněž 3 plakáty se slovíčky a gramatikou: kariéra, finance, na služební cestě.

Detailní informace

Jazyk angličtina
Počet stran 128
EAN 9788025121108
Datum vydání 23.11.2008
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,42
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená

Učebnice je pokračováním knihy Angličtina v práci. Učivo je probíráno na příběhu Larryho Lynche, obchodníka s whisky. Hlavními tématy jsou zaměstnání, přijímání nových pracovníků, prodej, propagace, prezentace atd. Příručka se více než na gramatiku zaměřuje na obchodní terminologii.

Každá z 25 lekcí je rozdělena do následujících částí:

- rozhovor

- obchodní slovíčko (malé slovo s velkým významem)

- obchodní slang

- slovíčka

- frázová slovesa

- jazykový koutek s gramatikou

- cvičení

Knihu doplňují tři plakáty, které umožní čtenáři mít denně před očima slovní zásobu týkající se služebních cest, financí a kariéry. Opakovaným pohledem si lehce, ba až nevědomky vštípí požadované znalosti.

Tři přiložená CD nabízejí audio- i videolekce. Obsahují gramatiku z obchodního prostředí, slovník 1000 finančních slov, obchodní komunikaci i korespondenci v angličtině.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM