EN

Naučte se Javu od jejích tvůrců ze společnosti Sun!
Programovací jazyk Java se stále hojně používá k vývoji mnoha aplikací a jeho znalost je brána jako jeden z důležitých aspektů v přijímacích řízeních do vývojářských firem. V naší příručce, která se zabývá i nejnovějšími vlastnostmi verze 6 platformy Java SE, vás naučíme nejen programovat v tomto jazyce, ale vysvětlíme vám i objektové koncepty, paralelní zpracování a vlákna, knihovnu Swing a tvorbu appletů.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 536
EAN 9788025115756
Datum vydání 21.08.2007
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,84
Typ Kniha + CD
Vazba brožovaná lepená

Pod moderním a populárním označením „Java“ se neskrývá jen objektově orientovaný a elegantní programovací jazyk vyšší úrovně, ale také robustní platforma. Díky tomu, a díky dalším vlastnostem technologie Java (mj. nezávislost na architektuře, přenositelnost, distribuovanost, zabezpečení), je možné použít Javu k vývoji většiny jednodušších, složitějších i velmi komplexních aplikací.

V této knize, napsané členy vývojového týmu Java 6 ve společnosti Sun Microsystems, se dozvíte vše, co potřebujete pro zvládnutí jazyka, architektury i všech dalších aspektů technologie Java. Kniha je aktualizována s ohledem na poslední novinky Javy a platformu Java 6 SE a používá výhradně praktický styl výkladu, založený na názorných příkladech a reálných programech.

Mimo jiné se naučíte:

- Základy jazyka Java a tvorby programů v tomto jazyce

- Objektově orientovaný způsob vidění světa

- Výjimky, vstupně/výstupní operace, práci se soubory

- Paralelní programování, procesy a vlákna

- Genericitu, kolekce, regulární výrazy

- Moderní technologie, jako např. Java Web Start

- Tvorbu apletů

- Rozhraní swing

- Balení programů do souborů JAR

Doprovodné CD je naplněno užitečným softwarem i doplňkovými materiály a obsahuje vše, co potřebujete k úspěšnému používání Javy: Java Platform Standard Edition 6 (včetně JRE, JDK, specifikace Java API a dokumentace), kurz jazyka Java, příručku řešení potíží, lokalizované i původní zdrojové kódy příkladů z knihy, přeložené odpovědi na otázky z každé kapitoly.

O edici The JavaTM Series:

Kniha je překladem oficiální výukové knihy z edice The JavaTM Series. Knihy z této edice jsou psány a recenzovány přímo tvůrci technologie Java ve společnosti Sun Microsystems a jsou jediným kompletním, zaručeným a vyčerpávajícím zdrojem informací o technologii Java. Také česká verze knihy byla důkladně zkontrolována, všechny programy byly pečlivě lokalizovány a otestovány a celá kniha prošla oficiálním schvalovacím procesem.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM