EN

Python 3

Výukový kurz

Mark Summerfield


Funkční programy s minimem úsilí
Python je multiplatformní jazyk oblíbený pro svou jednoduchost a stručnost. V knize se naučíte vytvářet programy se stejnou funkčností, ale mnohem méně řádky kódu ve srovnání s konkurencí (C++, Java). Veškerý výklad je demonstrován na nejnovější verzi jazyka 3. Kromě obvyklých postupů se seznámíte i s tvorbou vícevláknových aplikací, možnostmi spolupráce s databázemi a tvorbou grafického uživatelského rozhraní.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Programming in Python 3
Původní jazyk angličtina
Počet stran 584
EAN 9788025150306
Datum vydání 13.09.2021
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,91
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Chcete se odlišit od davů dalších programátorů a zvolili jste Python jako prostředek? Výukový kurz vám nabídne široký záběr témat věnovaných poslednímu evolučnímu stupni Pythonu, se kterým zvládnete vyřešit drtivou většinu obvyklých zadání. Pronikněte i vy do světa krátkých a efektivních programů.

Zkušený autor vás provede Pythonem od prvních jednoduchých programů až po komplexní projekty, které pracují se sítí, databázemi nebo ve více vláknech. Pro rychlé osvojení nových informací jsou v knize odkazy na podobná témata, která souvisejí s aktuálně probíranou látkou. Na konci každé kapitoly najdete příklady, krátké shrnutí a cvičení, které pomůže upevnit nově nabyté poznatky. Publikace vás mimo jiné naučí, jak:

- Vytvářet vlastní balíčky a moduly

- Zpracovávat soubory různých typů

- Rozložit zátěž do procesů a vláken

- Využít spolupráci s databázemi

- Efektivně ladit a testovat vyvíjené projekty

- Využít v programech sílu regulárních výrazů

- Vytvořit grafické uživatelské rozhraní

O autorovi:

Mark Summerfield je nezávislý školitel a konzultant specializující se na Python, C++, Qt a PyQt. Je autorem a spoluautorem několika programátorských knih zaměřených na jazyky, které vyučuje.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM