EN

Percy Jackson a egyptští mágové

Rick Riordan


Tři bonusové dobrodružné příběhy ze světa mágů a polobohů
První setkání Percyho Jacksona a Annabeth Chaseové s Carterem a Sadií Kaneovými provází magie, nebezpečné nestvůry a nepředstavitelný chaos. Záhadní tvorové se zjevují na místech, kde by je nikdo nečekal, a polobohové musejí spojit síly s mágy. Ve víru boje za pomoci božského bronzu a zářících hieroglyfů si hrdinové uvědomí, že toho mají hodně společného – a jsou silnější, než by čekali. Bude to však stačit k porážce nepřítele, který s ďábelskými úmysly mísí řecká a egyptská zaklínadla?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Demigods & Magicians: Percy and Annabeth Meet the Kanes (Percy Jackson & Kane Chronicles Crossover #
Původní jazyk angličtina
Překladatel Dana Chodilová
Počet stran 176
EAN 9788025362426
Datum vydání 27.04.2023
Věk od 11
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,328
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

První setkání Percyho Jacksona, Annabeth Chaseové a sourozenců Cartera a Sadie Kaneových nemohlo dopadnout jinak, než že vzduchem létala kouzla a příšery útočily ze všech stran. Mladí polobohové a mágové se tak nebezpečí museli postavit společně. Přežili, ale co bude dál?

Zbraně z božského bronzu a magické hieroglyfy jim pomohou, na vítězství však patrně stačit nebudou. Pokud chtějí porazit dávného nepřítele, který mistrně kombinuje řecká a egyptská zaklínadla, budou muset spojit své síly a spolupracovat...

Bonusový díl s hrdiny z oblíbených knižních sérií Ricka Riordana.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Percy Jackson"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Rick Riordan

Rick Riordan

Narodil se v texaském San Antoniu v USA. Řadu let učil angličtinu a dějepis na střední škole v Kalifornii. Příběhy z řecké mytologie vyprávěl synovi Haleymu, který jej požádal, zda by nevymyslel něco nového se stejnými postavami – a tak se zrodila pětidílná série s hlavním hrdinou Percym Jacksonem, za kterou autor získal řadu literárních ocenění. Další jeho série čerpají například z egyptské nebo severské mytologie. Riordanovy knihy už byly přeloženy do více než čtyřiceti jazyků.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM