EN

Za dveřmi je panda

Sarah Horne


Držte si klobouky, tohle bude pando-úžasné!
Laskonka, panda v edinburské zoo, dokáže rozesmát každého návštěvníka. Co by ji ale udělalo opravdu šťastnou je rodina, o kterou by se mohla starat – stejně jako její hrdinka Mary Poppins. Mezitím chlapec Conn Campbell zažívá doma perné chvilky. Jeho rodiče se hádají a jeho sestra je pěkně protivná. Navíc dostane ke svým devátým narozeninám místo vysněného lega certifikát o adopci pandy! Zásahem osudu se stane něco neuvěřitelného. Jednoho dne někdo zazvoní u dveří Connova domu. Kdopak to asi je?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Panda at the Door
Původní jazyk angličtina
Překladatel Eva Kadlecová
Počet stran 192
EAN 9788026446828
Datum vydání 10.04.2023
Věk od 8
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,335
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

LASKONKA, PANDA V EDINBURSKÉ ZOO, DOKÁŽE ROZESMÁT KAŽDÉHO NÁVŠTĚVNÍKA.CO BY JI ALE UDĚLALO OPRAVDU ŠŤASTNOU JE RODINA, O KTEROU BY SE MOHLA STARAT – STEJNĚ JAKO JEJÍ HRDINKA MARY POPPINS.

MEZITÍM CHLAPEC CONN CAMPBELL ZAŽÍVÁ DOMA PERNÉ CHVILKY. JEHO RODIČE SE HÁDAJÍ< A JEHO SESTRA JE PĚKNĚ PROTIVNÁ. NAVÍC DOSTANE KE SVÝM DEVÁTÝM NAROZENINÁM MÍSTO VYSNĚNÉHO LEGA CERTIFIKÁT O ADOPCI PANDY!

ZÁSAHEM OSUDU SE STANE NĚCO NEUVĚŘITELNÉHO. JEDNOHO DNE NĚKDO ZAZVONÍ U DVEŘÍ CONNOVA DOMU. KDOPAK TO ASI JE? UVIDÍTE, BUDE TO

PANDO-ŽASNÉ!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM