EN

Místečka

Jana Renner


Laskavé příběhy vás a vaše děti zavedou na místečka do zahrady za zeleným plotem. Tam se potkají postavy, které by se jinak nesešly.
Všechny cesty z okolí vedou za zelený plot na zahradu, která skrývá nejedno překvapení. Svým klidem láká zvířata, která by se pohromadě jinak nikdy nesešla. Koho za zeleným plotem potkáte? Vyhraje u predátorů hlad a u kořisti pud sebezáchovy, nebo všechno nakonec dopadne úplně jinak? Nechte se unášet povídkami pro děti a všechny dospělé, kteří ještě nezapomněli, že kdysi byli dětmi. Místečka jsou pro všechny, kdo touží po laskavosti a po příbězích s dobrým koncem. A ty potřebujeme všichni.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 120
EAN 9788076509252
Datum vydání 06.03.2023
Věk od 5
Formát 205x145 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,288
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Všechny cesty z okolí vedou za zelený plot na zahradu, která skrývá nejedno překvapení. Svým klidem láká na místečka v ní zvířata, která by se pohromadě jinak nikdy nesešla.

Koho za zeleným plotem potkáte?

Vyhraje u predátorů hlad a u kořisti pud sebezáchovy, nebo všechno nakonec dopadne úplně jinak?

Nechte se unášet povídkami pro děti a všechny dospělé, kteří ještě nezapomněli, že kdysi byli dětmi. Místečka jsou pro všechny, kdo touží po laskavosti a po příbězích s dobrým koncem. A ty potřebujeme všichni – bez rozdílu věku.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Lenka Zajíčková
Byla jednou jedna zahrada a v ní žilo několik zvířátek. A tato zvířátka nám vypráví příběhy, které jsou milé a poučné zároveň. Každá z povídek je určena jednomu zvířátku, které můžeme potkat na zahradě. Ať je to sýkorka, veverka nebo ježek. V příbězích se setkáváme i s dětmi, které si na zahradě hrají a jelikož nejsou nějak víc přiblížené a pojmenované, klidně si do příběhu můžeme dosadit jména vlastních dětí, což dá celému příběhu ještě větší kouzlo. Každý příběh v sobě ukrývá nejen informaci o životě zvířátek, ale i různá životní moudra. Autorka se inspirovala ve vlastním životě, protože má tři děti a často pozorují dění v přírodě okolo nich a tak vznikly příběhy s pohádkovými motivy. Jeden příběh je dokonce nádherně zpracovaný a věnuje se ročním obdobím, která si tak děti můžou lépe přiblížit a poznat. Mně osobně se nejvíc líbil ježčí a sýkorčí příběh. Knížka je určena primárně dětem, ale najdou si své i dospělí. A rozhodně jsou to skvělé příběhy na čtení na dobrou noc. Co musím opravdu vyzdvihnout jsou překrásné ilustrace, které vytvořila Karolína Shipstead.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM