EN

Michaela Klevisová - BOX

Zmizela v mlze, Sněžný měsíc, Drak spí

Michaela Klevisová


Tři knihy s vyšetřovatelem Josefem Bergmanem od královny české detektivky
Kriminalista Josef Bergman hledá ve třech samostatných příbězích pachatele vražd, které se odehrávají u norského fjordu (Zmizela v mlze), v Beskydech (Sněžný měsíc) i v jižních Čechách (Drak spí). Každý případ je obklopen tajemstvím, do něhož není snadné proniknout. Napínavé vyšetřování odhaluje spletité mezilidské vztahy a příčiny vedoucí ke spáchání zločinu. Ať už je vrahem kdokoliv, zkušenému Josefu Bergmanovi neunikne.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 984
EAN 9788026723028
Datum vydání 22.09.2022
Věk od 18
Formát 125x205 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 1,502
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Dárkový box obsahuje tři knihy dvojnásobné držitelky ocenění za nejlepší českou detektivku Michaely Klevisové.

Zmizela v mlze

Kriminalista Josef Bergman chce strávit poklidnou dovolenou v odlehlé vesnici u norského fjordu. Místo rybaření se však ocitne v hodně zamotaném případu. Místní psychosomatička Katrine totiž začne dostávat výhružné vzkazy, vyčítající jí smrt její sousedky. Vzápětí Katrine zemře další pacientka. Rybáři ji najdou uškrcenou na opuštěném místě u řeky. Bergman postupně zjišťuje, že skoro každý obyvatel zdánlivě idylické vesnice má nějaké tajemství.

Sněžný měsíc

Realitní agentka Olga byla zavražděna na odlehlém místě v Beskydech před roubenkou, kterou nabízela k prodeji. Stalo se to jen několik měsíců po vraždě jiné makléřky. Oba případy spojují podobné okolnosti, a navíc se zavražděné ženy mohly znát. Kriminalista Josef Bergman proto odjíždí do hor a pátrá mezi místními obyvateli. Není to však jednoduché, protože obyvatelé horských samot jsou nedůvěřiví a uzavření a spousta z nich má tajemství, o která se s Bergmanem rozhodně dělit nechtějí.

Drak spí

V zapadlé jihočeské vesničce se před čtrnácti lety odehrálo něco, o čem Eliščina matka už nikdy nechtěla mluvit. Dospělá Eliška se teď vrací, aby dávné události pochopila. Po jejím příjezdu však zmizí mladá žena a další je zavražděna. Spojitost zločinu se starým nevyřešeným případem nakonec přivede na scénu Josefa Bergmana. A kriminalista během pátrání po vrahovi zjišťuje, že místní před ním tají temnou minulost i vlastní skříně plné kostlivců.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Detektivky Michaely Klevisové"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Michaela Klevisová

Michaela Klevisová

Narodila se v roce 1976 v Praze. Vystudovala žurnalistiku na Univerzitě Karlově a od roku 1997 v tomto oboru pracuje. Jejím největším koníčkem je cestování. Nejraději navštěvuje severské země. Již v dětství propadla světu koňských dostihů, o něž se intenzivně zajímá dodnes. Za svou prvotinu, román s detektivní zápletkou Kroky vraha, obdržela od české sekce Asociace autorů detektivní literatury (AIEP) Cenu Jiřího Marka za nejlepší detektivní knihu roku. Stejný úspěch zopakovala i s románem Dům na samotě (2011). Obě knihy jsou součástí oblíbené krimi série s vyšetřovatelem Josefem Bergmanem.Odbočkou z detektivního žánru je román o zločinu z Pošumaví Prokletý kraj (2021). Klevisová je také autorkou tří povídkových sbírek o lidech a jejich kočkách.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM