EN

Bytost rodu

Marie Malurková


Napínavý román popisuje osudy tří žen, které se odehrávají ve dvou vzájemně se prolínajících časových rovinách. Přesto toho mají spoustu společného. Nebo ne?
Staré rodinné sídlo, ve kterém Larisa vyrostla, skrývá nejedno tajemství. Jednou najde na půdě staré dopisy odhalující nelehký život její praprababičky Vilmy s násilnickým Hanušem, které ji zcela pohltí. Postupně si začíná uvědomovat nápadnou podobnost v chování svého manžela Viktora a Hanuše. Osud dvou manželských párů v dramatických zvratech zobrazuje osobní dilemata, potřebu lásky a otevírá úvahu nad tím, kdo nakonec zaplatí za naše chyby.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 288
EAN 9788076509054
Datum vydání 31.10.2022
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,467
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Staré rodinné sídlo, ve kterém Larisa vyrostla, skrývá nejedno tajemství. Jednou najde na půdě staré dopisy odhalující nelehký život její praprababičky Vilmy s násilnickým Hanušem, které ji zcela pohltí. Postupně si začíná uvědomovat nápadnou podobnost v chování svého manžela Viktora a Hanuše. Je to jen náhoda, nebo varování? Čtenář s napětím sleduje proplétání minulosti se současností, stejně jako tajemnou ženu zjevující se v domě. Proč ji vidí jen Larisa? Osud dvou manželských párů v dramatických zvratech zobrazuje osobní dilemata, potřebu lásky a otevírá úvahu nad tím, kdo nakonec zaplatí za naše chyby.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM