EN

Napiš si svůj šťastný konec

Sarah Jio


Cesta ke štěstí vede přes stránky knih
Knihovnice Valentýna neprožívá šťastné období. Poté, co se jí rozpadne manželství, přijde další špatná zpráva. Její matka Eloise, která kdysi náhle zmizela z jejího života, zemřela a Val musí odletět do Londýna převzít pozůstalost, jejíž součástí je i knihkupectví. Tam si zamiluje matčin byt, útulnou čtvrť i zapadlý obchůdek plný pokladů. A když najde dopis založený v jejím oblíbeném románu, začne pátrání, na jehož konci ji čeká nejedno překvapení.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název With Love From London
Původní jazyk angličtina
Překladatel Květa Palowská
Počet stran 352
EAN 9788026723684
Datum vydání 13.10.2022
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,384
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Knihovnice Valentýna neprožívá šťastné období. Poté, co se jí rozpadne manželství, přijde další špatná zpráva. Její matka Eloise, která kdysi náhle zmizela z jejího života, zemřela a Val musí odletět do Londýna převzít pozůstalost, jejíž součástí je i knihkupectví. V Londýně, v útulné čtvrti Primrose Hill, se brzy začne cítit jako doma. Zamiluje si matčin byt i zapadlý obchůdek plný pokladů. A když najde dopis založený v jejím oblíbeném románu, začne pátrání, díky němuž odhaluje příběh své matky i tajemství jejího zmizení. Na konci Val čeká nejedno překvapení.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Sarah Jio

Sarah Jio

Sarah Jio je americká spisovatelka, blogerka a novinářka, která působila v médiích The New York Times, Marie Claire, Glamour či SELF. Na rozhlasové stanici NPR moderovala pořad Morning Edition. Její romány byly přeloženy do téměř třiceti jazyků. V nakladatelství Motto vyšly knihy Láska z deníku, Vzpomeň si na lásku a Napiš si svůj šťastný konec. V románu Všechny květy Paříže autorka kombinuje příběh ze současnosti a druhé světové války. Sarah Jio žije v americkém Seattlu s manželem, šesti dětmi a několika psy.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM