EN

Kočky a psi – omalovánky

Atila Vörös


Elegantní, hravá, vznešená i roztomilá zvířata
Elegantní a hrdé kočky, veselí a silní psi netrpělivě čekají, až jim s pomocí pastelek nebo fix vdechneš život a barevně je rozzáříš. Nech se vést svou fantazií! Nejhezčí obrázky snadno z knihy vytrhneš, můžeš si je vystavit nebo někomu darovat.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 96
EAN 8594050435698
Datum vydání 06.04.2023
Věk od 7
Formát 240x214 mm
Nakladatelství EDIKA
Edice Omalovánky
Hmotnost 0,378
Typ Kniha - omalovánky
Vazba brožovaná lepená

Elegantní, hrdé, hbité kočky a veselí, silní, nebojácní psi společně dovádějí a baví se. Chvilku nezůstanou v klidu. Netrpělivě čekají, až je barevně proměníte přesně podle svých představ.

Připravte si různobarevné pastelky či fixy, dejte průchod fantazii a vdechněte obrázkům nový život. Psi a kočky se promění a barevně rozzáří. Díky perforovaným listům si nejhezčí obrázky snadno vytrhnete, můžete si je vystavit nebo někomu darovat.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Atila Vörös

Atila Vörös

Výtvarník ve filmových ateliérech Koliba (Perinbaba Juraje Jakubiska), po sametové revoluci absolvent Akademie výtvarných umění v Praze, obor klasická malba. Do roku 2002 vedl Galerii Jídelna, kterou založil v českolipském muzeu, pak se rozhodl pro práci ve vlastním ateliéru. Samostatná malířská a sochařská tvorba, restaurování, grafické projekty a návrhy interiérů doplnila v posledních letech práce na knižních ilustracích, a to nejrůznějších stylů a žánrů pro děti i dospělé. Jeho fantazie a cit pro dějový obsah tak dává knihám nejméně o jeden zajímavý život navíc. Autor je původem z Maďarska, nyní žije v české Lípě.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM