EN

Honzíkova knížka zvířátek

Martina Kovářová


Vydej se s Honzíkem na cestu do zvířecí říše!
Honzík na své sedmé narozeniny dostane od rodičů encyklopedii zvířat. Zpočátku se zdá, že je to jen obyčejná kniha, ale když se do ní začte, začnou se dít zvláštní věci. Zajímalo vás někdy, jaké to asi je stát se medvědem a ulovit si vlastní rybu nebo se osprchovat chobotem jako slon či se plazit amazonským pralesem jako had? Pojďte společně s Honzíkem zažít jedno velké dobrodružství! Malým čtenářům mohou krátké příběhy číst před spaním jejich rodiče.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Michaela Beznosková
Jazyk čeština
Počet stran 120
EAN 9788026618492
Datum vydání 16.02.2023
Věk od 5
Formát 195x255 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,502
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Honzík je malý kluk, kterému se díky narozeninovému dárku navždy změní život. Na své sedmé narozeniny dostane od rodičů encyklopedii zvířat. Zpočátku se zdá, že je to jen obyčejná kniha, ale když se do ní začte, začnou se dít zvláštní věci. Honzík miluje zvířata a jeho velkým snem je se na malý okamžik některým z nich stát. Díky nové knize se mu jeho sen splní. Zajímalo vás někdy, jaké to asi je stát se medvědem a ulovit si vlastní rybu nebo se osprchovat chobotem jako slon či se plazit amazonským pralesem jako had? Na všechny tyto otázky najdete odpověď v této knížce. Pojďte společně s Honzíkem zažít jedno velké dobrodružství! Malým čtenářům mohou krátké příběhy číst před spaním jejich rodiče.

Umí želva obrovská plavat? Kolik hodin denně spí lev? Proč delfíni skáčou nad hladinu? A kdo je nejnebezpečnějším zvířetem savany? Začtěte se do příběhu sedmiletého Honzíka, který se umí proměňovat ve zvířátka, a dozvíte se odpovědi na všechny předešlé otázky a spoustu zajímavých věcí navíc.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM