EN

Najdu odvahu

Lenka Vacvalová


Ultraběh. Náročný, dlouhý, vyčerpávající.
Herečka, moderátorka a běžkyně Lenka Vacvalová překonává na 770 km dlouhé trase po cestě hrdinů SNP náročný terén a sama sebe. Vypráví příběh o každodenních výzvách a hledání odvahy. A to nejen své vlastní. Mapuje i osudy hrdinů, kteří padli v SNP, a žen, jež v sobě našly neuvěřitelnou odvahu, aby mohly během povstání pomáhat. Ultraběh. Náročný, dlouhý, vyčerpávající. Šestnáct dnů plných deště a sněhu, bahna, bolesti, ale i neskutečně silných zážitků.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Jan Poláček
Jazyk čeština
Překladatel Jana Pátková
Počet stran 176
EAN 9788076831063
Datum vydání 09.05.2022
Věk od 15
Formát 165x220 mm
Nakladatelství XYZ
Edice Cestování
Hmotnost 0,45
Typ Kniha
Vazba měkké desky z kartonu

Herečka, moderátorka a především vytrvalostní běžkyně Lenka Vacvalová překonává na 770 km dlouhé trase náročný terén a sama sebe.

Cesta hrdinů Slovenského národního povstání je nejdelší turistická trasa na Slovensku. Vede z Dukelského průsmyku na severovýchodě země až na hrad Děvín na západní hranici s Rakouskem.

Lenka Vacvalová vypráví příběh o zdolávání strachu, výzvách a každodenním hledání odvahy. A to nejen své vlastní. Současně mapuje osudy hrdinů, kteří padli v SNP, a žen, jež v sobě musely najít neuvěřitelnou odvahu, aby mohly během povstání pomáhat.

Ultraběh. Náročný, dlouhý, vyčerpávající. Šestnáct dnů plných deště a sněhu, bahna, bolesti, ale i neskutečně silných zážitků.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM