EN

Vražda jako dárek

Olivia Kiernan


Hra se smrtí se nevyplácí.
Když vyšetřovatelka Frankie Sheehanová dostane červenou krabici s proprietami k mysteriózní hře, myslí si, že je to jen dárek k narozeninám. Jenže pak za ní přijde mladá žena, aby nahlásila zmizení své spolubydlící, a Frankie si všimne, že mezi obětí ze hry a skutečnou pohřešovanou je znepokojivá podobnost. Pátrání po pachateli Frankie zatahuje dál do hlubin hry a brzy je jasné, že v ohrožení bude mnohem víc životů, než se zpočátku zdálo…
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr thriller
Jazyk čeština
Původní název The Murder Box
Původní jazyk angličtina
Překladatel Soňa Tobiášová
Počet stran 312
EAN 9788074986178
Datum vydání 27.10.2022
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Domino
Edice Napětí
Hmotnost 0,411
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Policejní vyšetřovatelka Frankie Sheehanová pracuje se svým týmem na případu zmizelého televizního moderátora a miláčka národa. Případ už je vyčerpává – nejen proto, že se o něj zajímá tisk, ale hlavně proto, že se policii nedaří přijít na to, co se s Teddym Dolanem vlastně stalo.

Když Frankie do práce přijde neoznačená červená krabice, která obsahuje propriety k mysteriózní hře, policistka si myslí, že to je jen dárek k narozeninám. Bezpečná zábava, která by mohla na chvíli odvést její pozornost od zdánlivě neřešitelného Dolanova případu.

Jenomže pak na oddělení přijde mladá žena, aby nahlásila zmizení své spolubydlící Lydie, a Frankie si všimne nápadné podobnosti mezi obětí ze hry a pohřešovanou dívkou. Pustí se tedy do vyšetřování a společně se svým týmem zjišťuje, že na různých místech v Dublinu došlo k příšerným zločinům, které s hrou souvisí. A pak je tady Lydiino napojení na skupinu studentů, kteří se hry účastní.

Pátrání po vrahovi Frankie vtahuje dál do hry a každý úspěšný tah ji přivádí blíž k cíli. Jenže v téhle hře není nejdůležitější otázkou, co se stane, když prohraje, ale co přijde, když zvítězí…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Olivia Kiernan

Olivia Kiernan

Olivia Kiernan je irská spisovatelka. Vyrostla v hrabství Meath nedaleko města Kells. Ve Walesu vystudovala chiropraxi a poté se usadila v anglickém Oxfordshiru. Psaní u ní bylo vždy na vedlejší koleji, ale v roce 2010 se poddala své kreativitě a přihlásila se na magisterské studium v oboru kreativní psaní, který studovala při práci. Krátce po narození své dcery začala psát krimithrillery v hlavní roli s dublinskou policistkou Frankie Sheehanovou. Knihy vyšly v mnoha zemích, včetně USA, a těší se čtenářské oblibě.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM