EN

Dvě temné vládkyně

Kendare Blake


Jedna královna vládne, druhá povstane. Třetí díl série Temné koruny.
Královna Katharina čekala na korunu celý život. Když ji však teď konečně má, královstvím se šíří nespokojené hlasy. Navíc si není jistá, zda její dvě sestry zemřely, nebo pro ni představují hrozbu. Mirabella a Arsinoe jsou skutečně naživu, ale navštěvuje je přízrak proslulé Modré královny. Jules stojí před těžkou volbou: Má vést armádu proti Katharině? Chystá se povstání, s nímž má Modrá královna možná společného víc, než by kdokoli hádal… nebo čekal.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název Two Dark Reigns
Původní jazyk angličtina
Překladatel Alžběta Kalinová
Počet stran 480
EAN 9788025357033
Datum vydání 09.05.2022
Věk od 14
Formát 145x210 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,729
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Tři sestry už své karty vynesly. Další královna však svou partii teprve rozehraje!

Královna Katharina konečně získala korunu, ale není jí to nic platné. Královstvím se nesou nespokojené hlasy a jejich volání každým dnem sílí. Jsou její sestry po smrti, nebo někde v úkrytu čekají na příležitost zbavit ji trůnu?

Mirabella a Arsinoe se skutečně ukrývají na pevnině a každou noc prožívají svou vlastní noční můru. Zjevuje se jim přízrak proslulé Modré královny, jenž svým kostnatým prstem ukazuje k moři a dává jasný pokyn: vraťte se na Fennbrin.

Také Jules se skrývá a naslouchá slovům bojovnice Emilie a věštkyně Mathildy, které ji nabádají, aby se ujmula role prokleté královny a zahájila boj proti Katharině.

Chystá se povstání, s nímž má Modrá královna možná víc společného, než by kdokoli hádal… nebo čekal.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Temné koruny"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kendare Blake

Kendare Blake

Kendare Blake vydala několik románů a řadu povídek. Její YA horory Anna Dressed in Blood a Girl of Nightmares se umístily v Kirkus Reviews Top Ten. Román Anna Dressed in Blood byl také finalistou Cybils Awards. Její knížky byly přeloženy do více než osmnácti jazyků, umístily se na čelních místech různých žebříčků a získaly řadu regionálních a knihovnických ocenění. Kendare se narodila v Jižní Koreji, ale vyrostla u adoptivních rodičů ve Spojených státech. Vystudovala tvůrčí psaní na Middlesex University v severním Londýně. Žije a píše v Kentu ve státě Washington.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM