EN

Tři temné koruny

Kendare Blake


První díl temné fantasy série plné vášní a intrik.
Na ostrově Fennbirnu se v každé generaci rodí trojčata – tři královny, rovnocenné dědičky trůnu. Mirabella ovládá živly. Lusknutím prstů dokáže přivolat plameny nebo prudkou bouři. Katharina může pozřít nejprudší jedy, aniž by ji zabolelo břicho. Arsinoe zase umí vykouzlit nejrudější růži i krotit šelmy. Každá z nich je jedinečná, ale jen ta nejlepší může získat korunu. V den jejich šestnáctin proto začíná souboj. A hrát se bude na život a na smrt.

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Překladatel Alžběta Kalinová
Počet stran 424
EAN 9788025340516
Datum vydání 14.02.2019
Věk od 14
Formát 145x210 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,693
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Na ostrově Fennbrinu se v každé generaci rodí trojčata – tři královny, rovnocenné dědičky trůnu. Mirabella ovládá živly. Lusknutím prstů dokáže přivolat dusivé plameny nebo prudkou bouři. Katharina může pozřít nejprudší jedy, aniž by ji zabolelo břicho. Arsinoe umí vykouzlit nejrudější růži a zkrotit i ty nejkrvežíznivější šelmy. Každá z nich je jedinečná, ale jen ta nejlepší může získat korunu.

V den jejich šestnáctin proto začíná souboj. Nebude mít vítěze ani poražené. Hrát se totiž bude na život a na smrt…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Temné koruny"

Hodnocení čtenářů

Pavlína Přečková
Super, doufám že si za chvíli přečtu i další díl.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kendare Blake

Kendare Blake

Kendare Blake vydala několik románů a řadu povídek. Její YA horory Anna Dressed in Blood a Girl of Nightmares se umístily v Kirkus Reviews Top Ten. Román Anna Dressed in Blood byl také finalistou Cybils Awards. Její knížky byly přeloženy do více než osmnácti jazyků, umístily se na čelních místech různých žebříčků a získaly řadu regionálních a knihovnických ocenění. Kendare se narodila v Jižní Koreji, ale vyrostla u adoptivních rodičů ve Spojených státech. Vystudovala tvůrčí psaní na Middlesex University v severním Londýně. Žije a píše v Kentu ve státě Washington.
Zobrazit profil autora

Recenze

Booktowndotblog.wordpress.com - Tři temné koruny

„Jste sice hozeni přímo do děje bez jakékoliv backstory, ale v dobrém slova smyslu. Největší perlou zápletky je ukončení knihy, které bylo fakt strhující! Posledních 100 stran jsem četla se zatajeným dechem. A poslední věta knihy? Potřebuji další díl!“
NAPIŠTE NÁM