EN

Kde jsi, když nejsi

Radka Třeštíková


Bouřlivé, syrové a vášnivé vyprávění o rozchodu
Toto je příběh o svobodě, závislosti, zbabělosti a statečnosti. O poslušnosti, laskavosti i lhostejnosti. O těch nejlepších a nejhorších rozhodnutích. O naději a beznaději. O zraňování a zraňování se. O tom, co se stane, když s něčím tak strašně moc škubneš. Toto je příběh bez pravidel. Je to jenom hra, anebo jde o život?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 400
EAN 9788026724919
Datum vydání 01.06.2023
Věk od 18
Formát 115x185 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,365
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Toto je příběh o svobodě, závislosti, zbabělosti a statečnosti. O poslušnosti, laskavosti i lhostejnosti. O těch nejlepších a nejhorších rozhodnutích. O naději a beznaději. O zraňování a zraňování se. O tom, co se stane, když s něčím tak strašně moc škubneš. Toto je příběh bez pravidel. Je to jenom hra, anebo jde o život?

Radka Třeštíková, autorka výrazných bestsellerů současnosti, vydává svou osmou knihu. Syrový vztahový román Kde jsi, když nejsi hledá hranice toho, co připustíme jako pravdivý obraz sebe sama.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Hodnocení čtenářů

Alena Kolaříková
Naštěstí jsem dopředu nečetla žádné recenze a názory na knížku. Jen jsem někde zaslechla, že je tam celkem dost vulgarit. Ano, jsou tam. Ale prostě tam patří. Vykreslují jednotlivé postavy. Líbí se mi i nápad s přehozenými kapitolami, nutí vás to přemýšlet a občas teda musíte listovat. Hlavní hrdinka se rozejde s manželem Markem, který je tak trochu (vlastně tak trochu dost) tyran. Takový možná nenápadný. A ona se rozhodne ten vztah opustit poté, co si najde milence. Jakuba. Mladšího než je ona. Ale upřímně? Nemyslím si, že si nějak pomohla. Jakub je pro ni okouzlující, já myslím, že trochu blbec. Překvapivý závěr trochu vyrazí dech a já říkám, že Radka Třeštíková mě zase nezklamala!
Naděžda Bajtek Zasadilová
Tohle byla jízda! Celá kniha je přesně taková jako autorka sama! Dokonale svá, inspirativní žena. Mě humor a styl Radky baví, a tak stejně jak její posty a stories na IG, jsem si užila i její knihu. Obálka překrásná, krásně fotogenická, uvnitř čtivá, stylová a moderní, co víc si autor pro své písmenka může přát. Já měla to štěstí, že jsem dostala knihu i s překrásnou stuhou bylo mi docela líto, když jsem ji musela na čtení sundat. Nebudu popisovat příběh, v anotaci toho je dost a jen se tu vypíšu, jaké pocity ve mně zanechala a vlastně zanechávají všechny její knihy :-) Jsou prostě jiné, a né pro každéhoale to je asi stejné u všech knih, takže nic nového jsem tímto prohlášením nepřinesla :D Příběh jsem četla, jak kniha šla tedy po přeházených kapitolách. Vůbec jsem se neztrácela, ani jsem neměla pocit, že bych něco nechápala. Knihu jsem tak hltala, že jsem si kolikrát nevšimla, že má jiné číslo kapitoly než by klasicky mněla mít. Ale jsem tak nadšená, že si jednou s odstupem času knihu přečtu ještě postupně podle kapitol Věřím, že i takto bude mít své kouzlo a zase v ní najdu plno nových vět na přemýšlení. Možná to bude povýšeno na ještě větší naturalistickou vulgární upřímnost. :-) Radka má celkově všechny knihy vymazlené a její nápady na stylizaci knih mi berou dech, Bábovky byly jiné tím, že příběh byl psán z pohledu více žen OSM bylo pozpátku a teď máme přeházené kapitoly. Jsem moc zvědavá, jaká bude další kniha autorky. Dá se ještě něco vůbec vymyslet? Já věřím, že nás určitě ještě nějak překvapí a opět z toho budu PAF. Krásné, děkuji.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Radka Třeštíková

Radka Třeštíková

Radka Třeštíková se narodila a vyrůstala na Jižní Moravě, v Praze vystudovala práva a sedm let se jim profesně věnovala. Svoji prvotinu vydala v roce 2014, největšího ohlasu zatím dosáhla svou třetí knihou Bábovky, která se stala literární událostí roku 2016. Mimořádně úspěšný byl i následující román Osm s detektivní zápletkou a Veselí, ve kterém se hlavní hrdinka vrací z Prahy do Veselí nad Moravou, odkud autorka pochází. V roce 2020 vyšla její šestá kniha Foukneš do pěny o cestě za vlastním já až na konec světa.
Zobrazit profil autora

Recenze

Databazeknih.cz - Kde jsi, když nejsi

....„Čtení je to těžké, ve smyslu téma není vůbec odlehčené, jedná se o téma rozvodu, kdy jsou toho bohužel součástí děti. Tím, že je román psán v ICH formě, mám pocit, že je to ještě intenzivnější.“...
NAPIŠTE NÁM