EN

Kurandera (slovensky)

Hľadanie podstaty ženskej sily

Hernán Huarache Mamani


Spoznajte tajomnú ženskú energiu.
Podľa andskej tradície majú ženy mimoriadnu energiu, ktorá dokáže prinavrátiť svetu mier a rovnováhu. Príbeh mladej dievčiny Kantu je toho dôkazom. Žije pokojne v Cuzcu. O učenie Pachamamy (Matky Zeme) ani o prírodných liečiteľov a šamanov nikdy nezaujímala, až kým nepredvídaná udalosť neprevráti jej život hore nohami. Vtedy svoj postoj k tradíciám prekoná. Stretnutie s kuranderom, indiánskym šamanom, ju dovedie k objaveniu obrovskej životnej energie a k obnoveniu stratenej harmónie.

Detailní informace

Jazyk slovenština
Původní název Kantu: El poder de la mujer
Původní jazyk španělština
Překladatel Júlia Mackovová
Počet stran 320
EAN 9788056632819
Datum vydání 17.02.2023
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Lindeni
Hmotnost 0,42
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Podľa andskej tradície majú ženy mimoriadnu energiu, ktorá ako jediná dokáže prinavrátiť svetu mier a rovnováhu. Príbeh mladej dievčiny Kantu je toho dôkazom.

Je mladá, krásna a má mnoho záujmov. Žije v Cuzcu, kde trávi svoj život pokojne a bezstarostne. Kantu sa o učenie Pachamamy (Matky Zeme) ani o prírodných liečiteľov a šamanov nikdy nezaujímala, až kým nepredvídaná udalosť nenaruší jej istoty a neprevráti jej život hore nohami. Vtedy svoj odmietavý postoj k starým tradíciám nakoniec prekoná. Len stretnutie s kuranderom, indiánskym šamanom, a jeho prastarou múdrosťou ju dovedie k objaveniu obrovskej životnej energie, ktorú v sebe má, a k obnoveniu stratenej harmónie.

Výnimočná kniha prináša poučné posolstvo plné nádeje.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Hernán Huarache Mamani

Hernán Huarache Mamani

Hernán Huarache Mamani se narodil v andské vesničce Chivay. Vystudoval ekonomii a profesně se jí věnoval. Vážná nemoc ho přiměla vrátit se do rodné vesnice. Lékaři mu nedávali naději na vyléčení, přesto mu zdraví navrátil jeho otec, přírodní léčitel a šaman. Hernán poté zcela změnil způsob života a začal se věnovat léčitelskému a náboženskému učení dávných andských kuranderů. Stal se jedním z šiřitelů andské tradice a tomuto poslání se věnoval až do své smrti v říjnu 2016. Do češtiny bylo přeloženo hned několik jeho úspěšných duchovních románů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM