EN

Rok v ráji

Sarah Goodwin


Dobrodružná výzva, která se změní v boj o přežití.
Na odlehlý skotský ostrov přijíždí osm účastníků reality show. Mají strávit rok mimo civilizaci a vybudovat soběstačnou komunitu. Zpočátku spolu všichni celkem vycházejí, ale pak se skupina začne vyhraňovat proti samotářské Maddy. Měsíce ubíhají, dochází jídlo a úkoly se nedělí rovným dílem. Kmen se tříští, z přátel se stávají nepřátelé a Maddy je snadnou kořistí. Co všechno budou robinsoni schopni udělat, aby přežili, než dorazí dlouho očekávaná záchrana?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr thriller
Jazyk čeština
Původní název Stranded
Původní jazyk angličtina
Překladatel Michael Havlen
Počet stran 360
EAN 9788074985874
Datum vydání 26.05.2022
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Domino
Edice Napětí
Hmotnost 0,514
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Na krásný, ale odlehlý skotský ostrov přijíždí osm lidí. Jsou to účastníci reality show připraveni na výzvu svých životů. Rok musejí žít mimo civilizaci a vybudovat soběstačnou komunitu. Kamery připevněné na okolních stromech i samotných soutěžících budou všechno po celou dobu natáčet, aby potom divákům nic neuniklo.

Jednou účastnicí experimentu je také Maddy, která se vyzná v botanice a může tak pro všechny bezpečně sbírat kořínky a bobule. Má sice odborné znalosti, ale navazování vztahů není její silnou stránkou. A když se ve skupině začnou tvořit aliance, Maddy zjišťuje, že do žádné z nich nezapadá. Jak měsíce ubíhají, skupina se dál tříští, z přátel se stávají nepřátelé a samotářská Maddy je snadnou kořistí.

Co všechno budou robinsoni schopni udělat, aby přežili, než dorazí dlouho očekávaná záchrana?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Sarah Goodwin

Sarah Goodwin

Sarah Goodwin je britská spisovatelka z Hertfordshiru. Na Bath Spa University získala bakalářský a magisterský titul v oboru tvůrčí psaní. Kromě psaní knih se věnuje také jejich recenzování, a to ve svém podcastu s názvem Witchflix.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM