EN

#SLEDUJmě

Lena Valenová


Volné pokračování young adult románu Cool Girl! Dvě metropole, dva rozdílné sny a jedno nelehké rozhodnutí.
Vstříc novým výzvám, řekne si devatenáctiletá Tina, když nasedne do nočního autobusu do Anglie. Měsíce je bez tanečního partnera a nedostala se ani na vysněná práva. Po maturitě tak kývla na nabídku agentury, která ji vysílá na jazykový kurz do Anglie. To, že cestu do Londýna stráví vedle povědomého kluka, který jede na stejné místo, považuje za povedenou scénu jako vystřiženou z love story s předvídatelnou zápletkou: Haštag letníláskanaobzoru. Co by se tak mohlo pokazit?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 328
EAN 9788076504776
Datum vydání 20.09.2021
Věk od 13
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,369
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

#tanečnice #studentka #influencerka

Anebo také ne…

Vstříc novým výzvám, řekne si devatenáctiletá Tina, když nasedne do nočního autobusu do Anglie. Měsíce je bez tanečního partnera a nedostala se ani na vysněná práva. Po maturitě tak kývla na nabídku agentury, která ji vysílá na jazykový kurz do jihoanglického Bournemouthu. Z pobytu tam má přinášet pravidelné online vstupy a reportáže: Haštag spolupráce. To, že cestu do Londýna stráví vedle povědomého kluka, který jede na stejné místo, považuje za povedenou scénu jako vystřiženou z love story s předvídatelnou zápletkou: Haštag letníláskanaobzoru. Co by se tak mohlo pokazit?

Zatanči si s Tinou salsu na pláži v Bournemouthu, vášnivé tango spadaným listím v Praze a překvapivý quickstep mezi sněhovými vločkami v Londýně. Kam ale budou směřovat její kroky na jaře? Když nevyjde plán A, je tu ještě plán B nebo C. Haštag jetonatobě.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM