EN

Bohemian Royals 3: Hlava, nebo orel

Lena Valenová


Co kdyby… na Pražském hradě nesídlil prezident, ale královská rodina?
V závěrečném dílu se členové královské rodiny vrací po letních prázdninách na Pražský hrad a společně s nimi přichází nová vlna skandálů, drbů a výzev. Brzy budou muset čelit situaci, která je mnohem vážnější, než se zprvu zdálo, a která ohrožuje samotnou existenci monarchie. Vzepřou se mladí Bohemian Royals nalinkovanému osudu a najdou osobní štěstí? Pořadí narození jim předurčilo životní cestu. Jejich činy budí vášně, jejich slova mají sílu zákona. Za zájmy svého srdce se ale musí naučit bojovat.

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Počet stran 480
EAN 9788076914575
Datum vydání 06.05.2024
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,709
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

V závěrečném dílu se členové královské rodiny vrací po letních prázdninách na Pražský hrad a společně s nimi přichází nová vlna skandálů, drbů a výzev. Brzy budou muset čelit situaci, která je mnohem vážnější, než se zprvu zdálo, a která ohrožuje samotnou existenci monarchie.

Albertovo srdce je rozervané. Naváže mladý král na úspěšnou vládu zesnulého bratra, nebo se rozhodne držet původního plánu?

Leontýniny osmnáctiny se nezadržitelně blíží a chystá se velkolepá oslava. Korunní princeznu však znepokojuje nejen možná abdikace jejího bratra, ale také nový nepřítel, který se snaží zdiskreditovat její rodinu.

Felixova láska k Janovi je podrobena nejedné zkoušce. Nové souvislosti ho zároveň nutí přehodnotit priority. Má vztah prince s jeho osobním strážcem šanci na dlouhodobé trvání?

Královská rodina se ocitá na rozcestí. Vzepřou se mladí Bohemian Royals nalinkovanému osudu a najdou osobní štěstí?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Bohemian Royals"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM