EN

#NAJDImě

Lena Valenová


Volné pokračování young adult románu Cool Girl!
Pomaturitní léto je v plném proudu a Anet se s Bibi vydává autobusem plným španělských turistů na tři dny do Vídně. Kamarádčina sestra Iva se tam má poprvé setkat se svým online přítelem. Jenže vše dopadne jinak. Anet jí nabídne pomocnou ruku a pustí se po stopách záhadného Christiana. Při pátrání po pravdě ji kromě Bibi doprovází také energický průvodce a drzý klavírista a v nejméně očekávaný moment se jí do života vrátí Olda. Může se ale přátelství přetavit v lásku a láska v přátelství?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 320
EAN 9788076912700
Datum vydání 06.11.2023
Věk od 13
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,323
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Přátelství, nebo láska?

Online Anet se s ničím nepárá. Má tisíce sledujících, a protože je třeba jít s dobou, připravuje nový podcast o catfishingu. Vychází přitom z vlastní zkušenosti, která ji stála přátelství s Oldou.

Offline Anet je nejlépe u klavíru nebo u počítače se sluchátky na uších. Snad jediný člověk, který ji dokáže vytáhnout z ulity, je Bibi.

Pomaturitní léto je v plném proudu a Anet potřebuje jen vyplnit čas, než na podzim nastoupí na konzervatoř. Přijme proto kamarádčinu nabídku a vydá se s ní autobusem plným španělských turistů na tři dny do Vídně. Na poslední chvíli se k nim přidá také Iva – Bibina sestra, která se tam má poprvé setkat se svým online přítelem. Jenže vše dopadne jinak.

Anet Ivě nabídne pomocnou ruku a vydají se po stopách záhadného Christiana. Při pátrání po pravdě ji kromě Bibi doprovází také energický průvodce a přidrzlý klavírista a v ten nejméně očekávaný moment se do jejího života vrátí Olda. Najde nakonec to, co hledá?

Anet, Bibi i Olda touží po druhé šanci.

Může se ale přátelství přetavit v lásku a láska v přátelství?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM