EN

Příliv - Temné hlubiny

Lucie Schánělová


Pokračování erotického románu Příliv ze surfařského prostředí. Opět vás čeká slunná Kalifornie a tentokrát i chladná Aljaška, žhavé erotické scény i temný Daniel Bennett.
V prvním dílu se Nicole musela vyrovnat s extrémními změnami. Ztrátou otce a přestěhováním z Aljašky do Kalifornie přišla o svůj starý život. Pak poznala Daniela, který ji okamžitě začal zasvěcovat do pro ni neznámého světa surfování i temné erotiky. Že se topila? To se jen plácala na mělčině. Nyní ji čekají temné hlubiny Danielova života. Můžete očekávat velké návraty, odkrytí nevyřčených tajemství a zvraty, které zamávají životem téměř všem postavám.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 320
EAN 9788076504738
Datum vydání 30.09.2021
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,35
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

V prvním dílu se Nicole musela vyrovnat s extrémními změnami. Ztrátou otce a přestěhováním z Aljašky do Kalifornie přišla o svůj starý život. Pak poznala Daniela, který ji okamžitě začal zasvěcovat do pro ni neznámého světa surfování i temné erotiky. Že se topila? To se jen plácala na mělčině. Nyní ji čekají temné hlubiny Danielova života. Vše, na co si jen těžko zvykala, se obrátí vzhůru nohama. Můžete očekávat velké návraty, odkrytí nevyřčených tajemství a zvraty, které zamávají životem téměř všem postavám. Těšit se nově můžete i na kapitoly z pohledu Daniela, protože hlavně jemu se nečekaně změní život od základů.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM