EN

Erotický román z prostředí Kalifornie plný surfařské atmosféry. Nicole postupně odkrývá temná tajemství surfaře Daniela. Jak to dopadne?
Nicole se po otcově smrti podvolí přání své matky a odstěhuje se s ní z Aljašky do Kalifornie. Tam dojde k osudovému seznámení s místním surfařem Danielem Bennettem. Nicole si je vědoma toho, že Daniel, který žije tak trochu bohémským životem, není typ muže, na jaké byla doposud zvyklá, a proto si lásku k němu dlouho nechce přiznat. Postupně odhaluje Danielovu temnou minulost. A pak prožijí noc, která jí otevře oči.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 416
EAN 9788076502475
Datum vydání 19.11.2020
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,452
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Nicole se po otcově smrti podvolí přání své matky a odstěhuje se s ní z Aljašky do Kalifornie. Tam dojde k osudovému seznámení s místním surfařem Danielem Bennettem. Nicole si je vědoma toho, že Daniel, který žije tak trochu bohémským životem, není typ muže, na jaké byla doposud zvyklá, a proto si lásku k němu dlouho nechce přiznat. Postupně odhaluje Danielovu temnou minulost. Uvědomuje si, že adrenalin, který prožívá při surfování, přenáší i do postele: obyčejný sex mu nestačí. A pak prožijí noc, která jí otevře oči.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit

Recenze

mezizenami.cz - Knižní novinka: Lucie Schánělová

...příjemné čtení s nádechem zakázaného...
NAPIŠTE NÁM