EN

Stane se America princeznou?
Když byla America vybrána do Selekce ani ve snu by ji nenapadlo, že by se ocitla na dosah samotné koruny, natož k srdci prince Maxona. S blížícím se koncem soutěže narůstají hrozby za branami paláce a America si uvědomuje, jak je lehké všechno ztratit a jak těžce bude muset za svou budoucnost bojovat.

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název The One
Původní jazyk angličtina
Řada Selekce
Počet stran 280
EAN 9788076612273
Datum vydání 23.08.2021
Věk od 12
Formát 145x205 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,477
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Nastal čas korunovat vítězku!

Když byla America vybrána do Selekce, ani ve snu by ji nenapadlo, že by se ocitla na dosah srdci prince Maxona, natož královské koruny. S blížícím se koncem soutěže narůstají hrozby za branami paláce a America si uvědomuje, jak je lehké všechno ztratit a jak těžce bude muset za svou budoucnost bojovat.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Selekce"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kiera Cassová

Kiera Cassová

Kiera Cassová vystudovala historii na Radford University. Vyrůstala v Jižní Karolíně a nyní žije se svou rodinou v Blackburgu ve Virginii. Miluje tanec, knihy, natáčení videí a jí nezdravé množství dortů. Psaní zpočátku používala jako terapii, ale později přišla na to, že přesně to chtěla vždycky dělat. Srdce čtenářů si získala trilogií Selekce, která byla její prvotinou. Slavnou sérii postupně začala rozšiřovat o další příběhy. Fanoušky jistě potěší, že Cassová je podle vlastních slov na psaní závislá a má ještě hromadu nápadů, které čekají na zpracování.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM