EN

Selekce

Kiera Cassová


35 dívek. 1 princ. Životní šance. To je SELEKCE!
Pro dívky je Selekce životní šancí. Příležitostí k útěku od života, který jim byl stanoven od narození. Být obklopena světem třpytivých šatů a drahocenných šperků. Žít v paláci a soutěžit o srdce krásného prince Maxona. Ale pro Americu to znamená otočit se zády ke své tajné lásce Aspenovi, který je o kastu níž než ona. Nechce se jí odejít z domova a vstoupit do nelítostné soutěže o korunku.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název The Selection
Původní jazyk angličtina
Řada Selekce
Počet stran 288
EAN 9788076616615
Datum vydání 14.11.2022
Věk od 12
Formát 145x205 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,491
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Pro třicet pět dívek je Selekce životní šancí. Příležitostí k útěku od života, který jim byl stanoven od narození. Být obklopena světem třpytivých šatů a drahocenných šperků. Žít v paláci a soutěžit o srdce krásného prince Maxona.

Ale pro Americu Singerovou je Selekce noční můrou. Znamená to pro ni otočit se zády ke své tajné lásce Aspenovi, který je o kastu níž než ona. Nechce se jí odejít z domova a vstoupit do nelítostné soutěže o korunku.

Pak America potká prince Maxona. Postupně začne zpochybňovat všechny plány, které si předsevzala – a uvědomí si, že život, o kterém vždycky snila, si už nemůže v porovnání s budoucností představit.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Selekce"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kiera Cassová

Kiera Cassová

Kiera Cassová vystudovala historii na Radford University. Vyrůstala v Jižní Karolíně a nyní žije se svou rodinou v Blackburgu ve Virginii. Miluje tanec, knihy, natáčení videí a jí nezdravé množství dortů. Psaní zpočátku používala jako terapii, ale později přišla na to, že přesně to chtěla vždycky dělat. Srdce čtenářů si získala trilogií Selekce, která byla její prvotinou. Slavnou sérii postupně začala rozšiřovat o další příběhy. Fanoušky jistě potěší, že Cassová je podle vlastních slov na psaní závislá a má ještě hromadu nápadů, které čekají na zpracování.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM