EN

Tlukot tisíců srdcí

Kiera Cassová


Láska má zvuk. Zní jako tisíc úderů srdce, jež se ozývají současně.
Princezna Annika žije pohodlný život, ale žádný přepych nemůže změnit skutečnost, že svůj osud nemá pod kontrolou. City jejího královského otce ochladly a teď ji nutí, aby vstoupila do manželství bez lásky. Na míle daleko od ní žije v drsných podmínkách Lennox. Svůj život zasvětil dahrajnské armádě a láska je pro něj jen pošetilou emocí, která mu nesmí bránit v boji za jeho lid. Jenže navzdory všemu je právě láska svede dohromady. Nesmějí být spolu – ale volání srdce jim nedovolí zůstat od sebe.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název A Thousand Heartbeats
Původní jazyk angličtina
Počet stran 488
EAN 9788076617551
Datum vydání 05.06.2023
Věk od 13
Formát 145x205 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,637
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Princezna Annika žije pohodlný život, ale žádný přepych nemůže změnit skutečnost, že svůj osud nemá pod kontrolou. City jejího královského otce ochladly a teď ji nutí, aby vstoupila do manželství bez lásky. Na míle daleko od ní žije v drsných podmínkách Lennox. Svůj život zasvětil armádě a láska je pro něj jen pošetilou emocí, která mu nesmí bránit v boji za jeho lid. Jenže navzdory všemu je právě láska svede dohromady. Nesmějí být spolu – ale volání srdce jim nedovolí zůstat od sebe!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Anna Martincová
Já jsem úplně neměla od knížky nějaká velká očekávání, ale řekla jsem si, že Selekce byla dobrá, tak proč nezkusit tohle. Dokonce s emi to možná líbilo i o něco víc jak selekce, ofc taky to bylo vlastně i jinak napsané, ale jako v selekci i tady můžete očekávat příběh z královského prostředí. Za mě skvělá fantasy oddechovka, hlavní hrdinka byla fajn a romantická linka naprosto božíí. Na to, že v létě čtu fakt převážně jen sladký romanťárny, tak tohle bylo dobrý letní počteníčko. Takže doporučujuuu a jestli vás bavila Selekce, tak tohle vás bude třeba bavit ještě o něco víc. Za knížku děkuji Albatrosmedia.
Nela Vacková
Selekci jsem četla už pár let zpátky a zamilovala jsem se do ní. Postavy, atmosféra, prostředí… to vše jsem doslova zbožňovala. Stala se tedy sérií, která v mé knihovně zůstane z nostalgie a ještě několikrát se k ní vrátím. S určitým očekáváním jsem tak přistupovala i k této novince, a i když se mi to mnohdy vymstí, tak zde musím ráda prohlásit, že to bylo přesně tak skvělé, jak jsem si slibovala. Miluju, když se můžu vrátit do světů, které Kiera Cassová vytvořila, když můžu zkoumat jejich historii, když můžu prožívat příběh s postavami, které autorka napsala pro své čtenáře. Jednoduše miluju příběhy Kiery Cassové. Představují naději, sílu lásky a dosažení vytouženého cíle. Zde konkrétně stojí na bitevním poli voják Lennox a naproti němu princezna Annika z paláce. Setkají se za nepříjemných okolností a odhalí, že jejich minulost je propletenější než by se dalo čekat. Přichází válka a zakázaná láska v té době kvete nejvíce. Vzájemně se jejich životy zrcadlí, takže nečekejte velké záhady či převraty. Na téměř 500 stran je začátek pomalejší, konec zase předem jasný, ale platí zde pravidlo, že cesta je cíl. I tak by zkrácení neuškodilo. Ale je příliš jednoduché se nechat unášet slovy, tvořící příběh. Kapitoly z obou pohledů přináší větší dynamiku z Lennoxovi strany. Celý styl psaní je osvěžený o poetické vyjadřování a metafory, ale nebojte se, není jich zase tolik. Postavy jsem si pustila k tělu hned po prvních stránkách, a bylo to velmi snadné. Autorka je vybavila tajemnou minulostí, reálnou povahou, která se samozřejmě dočká vývoje, skvělými domácími mazlíčky i přáteli, kterým je také věnován kousek pozornosti. Hlavní ovšem je se seznámit s tím, že to není žádný romantický příběh, ale je kladen velký důraz na pozadí knihy. Nepokoje, hrozící válka a k ní kruté činy, přírodní síly, zapomenutá historie. Přichází akce a na romantické schůzky není čas. Ale pořád je tam to správné kouzlo atmosféry. Jestliže vám nestačí jen čistá romantika, chcete trochu akce a hlavně okouzlující příběh, tak sáhněte třeba po Tlukot tisíců srdcí. (Nebo Selekci)

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kiera Cassová

Kiera Cassová

Kiera Cassová vystudovala historii na Radford University. Vyrůstala v Jižní Karolíně a nyní žije se svou rodinou v Blackburgu ve Virginii. Miluje tanec, knihy, natáčení videí a jí nezdravé množství dortů. Psaní zpočátku používala jako terapii, ale později přišla na to, že přesně to chtěla vždycky dělat. Srdce čtenářů si získala trilogií Selekce, která byla její prvotinou. Slavnou sérii postupně začala rozšiřovat o další příběhy. Fanoušky jistě potěší, že Cassová je podle vlastních slov na psaní závislá a má ještě hromadu nápadů, které čekají na zpracování.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM