EN

Dramatický příběh Jiřího Delta, který se dostane do vězení. Postupně přichází o vše, co je mu drahé. A tak se nabízí jediná možnost. Útěk.
Jiří žije úplně obyčejný život. Ač si to plně neuvědomuje, je šťastný a spokojený. Jenže touha chtít víc jej přivede ke zločinu. Ve vězení se ocitá v době, kdy se svou manželkou čeká dceru. Všechno nabere nečekaný spád, když je Veronika převezena do nemocnice. Do konce trestu mu zbývá několik měsíců, do nemocnice tak za manželkou nemůže a ona za ním také ne. Cítí se bezmocný a v cele prožívá doslova muka. A pak se rozhodne, že mu zbývá jediná možnost. Útěk.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr thriller
Jazyk čeština
Počet stran 104
EAN 9788076504479
Datum vydání 25.10.2021
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,126
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Jiří žije úplně obyčejný život. Ač si to plně neuvědomuje, je šťastný a spokojený. Jenže touha chtít víc jej přivede ke zločinu. Ve vězení se ocitá v době, kdy se svou manželkou čeká dceru. Všechno nabere nečekaný spád, když je Veronika převezena do nemocnice. Do konce trestu mu zbývá několik měsíců, do nemocnice tak za manželkou nemůže a ona za ním také ne. Cítí se bezmocný a v cele prožívá doslova muka. Střídají se v něm všechny emoce, které zažívá s takovou intenzitou, až to nahání hrůzu. A pak se rozhodne, že mu zbývá jediná možnost. Útěk.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM